Éphémère – Les desserts à l'assiette de Yann Couvreur
Yann Couvreur Pâtisserie
Yann Couvreur, a francia cukrászat fiatal csodagyerekének második opusza, akinek első, 2017-ben megjelent könyve is nagy sikert aratott.
Yann Couvreur, a párizsi cukrászat felemelkedő csillaga a Trianon Palotában, a Carré des Feuillents-ban és a Park Hyatt-ban töltötte gyakornoki éveit. Olyal luxushotelek egykori főcukrásza, mint az Eden Rock Saint-Barthélémy, a Le Burgundy, és a Prince de Galles. Két cukrászatot is nyitott, az egyiket a Canal Saint-Martin-hez közel, a másikat a Le Marais negyedben, majd 2018-ban befektetett a les Galeries Lafayette vállalkozásba is.
Második könyvében Yann Couvreur az egyedi tányérdesszertekre fókuszál, amiknek hírnevét is köszönheti. 13 cukrászbarátját is meghívta, hogy bemutassák saját alkotásaikat. A 48 modern és elegáns 48 tányérdesszert receptje 3 fejezetre van osztva: Frissesség és savasság, Kerekség és ínyencség és a Meghívott séfek receptjei.
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9782263157622 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 23 x 27 x 3 cm |
Súly: | 1.51 kg |
Oldalszám: | 232 |
Ár: |
18 890 Ft (17 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Latin American Cookbook
Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Complete Bordeaux - 4th edition
A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.
China - The Cookbook
A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.