Barion Pixel

The Latin American Cookbook

Virgilio Martínez


« Vissza | Szerzők: Virgilio Martinez
  2021. június 01. 12:03

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel. 


Ritkán dokumentálják a hihetetlen konyhakínálatot Mexikó trópusi tengerpartjaitól a Dél-Amerika lábánál lévő jeges szigetekig olyan átfogóan, mint ebben a gyűjteményben.
A globális sztárséf és a perui szenzáció, Virgilio Martínez, személyes mély merüléssel foglalkozik az egyes régiók étkezési kultúrájával, kulináris finomságaival és helyi alapanyagokkal.
Az eredmény: 600 figyelemre méltó recept, amely életre kelti Latin-Amerika vibrálását és számtalan hatása van a bennszülöttekre, Európára, Ázsiára és azon túl.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Virgilio Martinez
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 03.
ISBN: 9781838663124
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.8 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 432
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze. 


Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes

Új
Delicious Viennoiseries - 70 puff pastry and brioche recipes

Pain au chocolat az iskola után. Briós egy vasárnap reggelen. Egy hirtelen támadt vágyakozás egy pékség kirakata előtt. Egy pálmalevél, amit lassan rétegről rétegre bontunk le. Mini croissant-ok, amiket túl gyorsan elfogyasztunk.


Brae by Dan Hunter

Brae by Dan Hunter

Dan Hunter első könyve – a modern ausztrál konyha díjnyertes úttörőjétől. Melbourne vidékén, egy régi parasztházból alakította át Dan Hunter séf a nemzetközi hírű Brae éttermet, amely ma Ausztrália egyik legizgalmasabb gasztronómiai célpontja.


Szerzők: Dan Hunter