The Latin American Cookbook
Virgilio Martínez
Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Ritkán dokumentálják a hihetetlen konyhakínálatot Mexikó trópusi tengerpartjaitól a Dél-Amerika lábánál lévő jeges szigetekig olyan átfogóan, mint ebben a gyűjteményben.
A globális sztárséf és a perui szenzáció, Virgilio Martínez, személyes mély merüléssel foglalkozik az egyes régiók étkezési kultúrájával, kulináris finomságaival és helyi alapanyagokkal.
Az eredmény: 600 figyelemre méltó recept, amely életre kelti Latin-Amerika vibrálását és számtalan hatása van a bennszülöttekre, Európára, Ázsiára és azon túl.






Termékinformációk
| Szerző: | Virgilio Martinez |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. november 03. |
| ISBN: | 9781838663124 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 3.8 cm |
| Súly: | 1.52 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Real Thai Cooking
A Real Thai Cooking Thaiföld vezető food-bloggere és street food-szakértő, Chawadee "Chow" Nualkhair és Lauren Lulu Taylor szerelmi munkája, akik a recept tesztelését és szerkesztését végezték, valamint számos fényképet biztosítottak.
The Food I Love - A New Edition
Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.