The Latin American Cookbook
Virgilio Martínez
Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Ritkán dokumentálják a hihetetlen konyhakínálatot Mexikó trópusi tengerpartjaitól a Dél-Amerika lábánál lévő jeges szigetekig olyan átfogóan, mint ebben a gyűjteményben.
A globális sztárséf és a perui szenzáció, Virgilio Martínez, személyes mély merüléssel foglalkozik az egyes régiók étkezési kultúrájával, kulináris finomságaival és helyi alapanyagokkal.
Az eredmény: 600 figyelemre méltó recept, amely életre kelti Latin-Amerika vibrálását és számtalan hatása van a bennszülöttekre, Európára, Ázsiára és azon túl.






Termékinformációk
| Szerző: | Virgilio Martinez |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2021 |
| Forgalmazás kezdete: | 2021. november 03. |
| ISBN: | 9781838663124 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 3.8 cm |
| Súly: | 1.52 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mastering Stocks and Broths - A Comprehensive Culinary Approach Using Traditional Techniques and No-Waste Methods
Az alaplevek és erőlevesek a jó konyha sarokkövei, mégis a szakácskönyvekben gyakran csak az előszóban vagy a függelékben esik róluk szó.
Meat
Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.
The Food of Sicily
Ebben a teljesen új szakácskönyvben Fabrizia Lanzától, a világ egyik legnagyobb étkezési kultúrájáról, mintegy 75 receptet válogatott össze az otthoni szakácsok számára, egyben tiszteleg az összetevők, a szenvedélyek, hatások és a történelem előtt.
Eataly: Contemporary Italian Cooking
A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát.