The Latin American Cookbook
Virgilio Martínez

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.
Ritkán dokumentálják a hihetetlen konyhakínálatot Mexikó trópusi tengerpartjaitól a Dél-Amerika lábánál lévő jeges szigetekig olyan átfogóan, mint ebben a gyűjteményben.
A globális sztárséf és a perui szenzáció, Virgilio Martínez, személyes mély merüléssel foglalkozik az egyes régiók étkezési kultúrájával, kulináris finomságaival és helyi alapanyagokkal.
Az eredmény: 600 figyelemre méltó recept, amely életre kelti Latin-Amerika vibrálását és számtalan hatása van a bennszülöttekre, Európára, Ázsiára és azon túl.
Termékinformációk
Szerző: | Virgilio Martinez |
Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 03. |
ISBN: | 9781838663124 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18 x 27 x 3.8 cm |
Súly: | 1.52 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sun and Rain

Személyes séf-monográfia és az első könyv, a globálisan elismert Ana Roš séftől, a szlovén Hiša Franko étteremből.
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.