Barion Pixel

The Latin American Cookbook

Virgilio Martínez


« Vissza | Szerzők: Virgilio Martinez
  2021. június 01. 12:03

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel. 


Ritkán dokumentálják a hihetetlen konyhakínálatot Mexikó trópusi tengerpartjaitól a Dél-Amerika lábánál lévő jeges szigetekig olyan átfogóan, mint ebben a gyűjteményben.
A globális sztárséf és a perui szenzáció, Virgilio Martínez, személyes mély merüléssel foglalkozik az egyes régiók étkezési kultúrájával, kulináris finomságaival és helyi alapanyagokkal.
Az eredmény: 600 figyelemre méltó recept, amely életre kelti Latin-Amerika vibrálását és számtalan hatása van a bennszülöttekre, Európára, Ázsiára és azon túl.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Virgilio Martinez
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nemzeti Konyhák Sorozat, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 03.
ISBN: 9781838663124
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 3.8 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 432
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Arzak + Arzak

Arzak + Arzak

Ez a könyv egy család és egy konyha történetéről szól. Juan Mari szerepéről, mint úttörő séf és éttermi szakember és inspiráció fiatal szakácsok generációi számára. Az úgynevezett új baszk konyha megszületésének 40. évfordulójára emlékezik, és arra a mozgalomra, aminek Juan Mari volt az éllovasa, és amiből a mai spanyol gasztroforradalom is kialakult. 



Szerzők:

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim