Barion Pixel

Gin & Tonic

The complete guide for the perfect mix


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
  2018. július 08. 13:55

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Ez a gyönyörűen összeállított könyv alapvető útmutató a gin szerelmeseinek, akik saját eredetüket keresik e csodálatosan összetett ital mellett. Igényesen illusztrált gin történet, a gin családokat különféle jellemzőkkel és desztillált ízekkel, valamint a gin marketingben, palackozásában és csomagolásában játszódó izgalmas, újabb fejleményeket fedezi fel és mutatja be, amely egyre inkább furcsa, művészi és egyben eredeti. Áttekintés néhány érzékeny helyről, ahol inni és felfedezni illik a gin világát. A "jég és a szelet" mellett, hogyan illesztheti össze a tökéletes gint és tonikot az új infúziók csodálatos sorából? Melyek azok az ízek és textúrák az ételekben, amelyek a legjobban kísérik ezt a különleges italt?
A virágzó "érdeklődésnek" köszönhetően ez az új kiadás tartalmaz egy szakaszt az ételpárosításról (új receptekkel!), valamint egy áttekintést a leghíresebb ginbárokról a világon. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Technológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9789401425605
Nyelv: Angol
Méretek: 13.1 x 20 x 3.5 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 432
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Recipe

The Recipe

Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát. 


Szerzők: Josh Emett

Signature Viennoiseries by Johan Martin

Signature Viennoiseries by Johan Martin

A péksütemények világában elmerült Johan Martin új könyvén át vezet minket, hogy felfedezzünk egy nagy múltú hagyományt az ő értelmezésében, nemcsak a technikai szempontokat, hanem letisztult, kortárs, csavaros, páratlanul egyedi stílusát is.


Gateaux

Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.


Place at the Table

Place at the Table

Ma, néhány ország legizgalmasabb séfje távoli partokról jön, és éttermeik menüjét örökségük ízeivel töltik fel. Ez a könyv negyven legfontosabb, külföldön született szakács ételeivel érkezik, köztük Dominque Crenn, Michael Solomonov, Marcus Samuelsson, Corey Lee, Daniela Soto-Innes és még sokan mások.