Barion Pixel

Gin & Tonic

The complete guide for the perfect mix


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
  2018. július 08. 13:55

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Ez a gyönyörűen összeállított könyv alapvető útmutató a gin szerelmeseinek, akik saját eredetüket keresik e csodálatosan összetett ital mellett. Igényesen illusztrált gin történet, a gin családokat különféle jellemzőkkel és desztillált ízekkel, valamint a gin marketingben, palackozásában és csomagolásában játszódó izgalmas, újabb fejleményeket fedezi fel és mutatja be, amely egyre inkább furcsa, művészi és egyben eredeti. Áttekintés néhány érzékeny helyről, ahol inni és felfedezni illik a gin világát. A "jég és a szelet" mellett, hogyan illesztheti össze a tökéletes gint és tonikot az új infúziók csodálatos sorából? Melyek azok az ízek és textúrák az ételekben, amelyek a legjobban kísérik ezt a különleges italt?
A virágzó "érdeklődésnek" köszönhetően ez az új kiadás tartalmaz egy szakaszt az ételpárosításról (új receptekkel!), valamint egy áttekintést a leghíresebb ginbárokról a világon. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9789401425605
Nyelv: Angol
Méretek: 13.1 x 20 x 3.5 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 432
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

Pie Style

Pie Style

Ezzel a lenyűgöző pités kollekcióval Helen Nugent bemutatja a professzionális, „Instagramra érdemes” piték készítését. Most saját otthonában, kényelmesen készítheti el saját pite remekműveit.


Szerzők: Helen Nugent

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland