Barion Pixel

Gin & Tonic

The complete guide for the perfect mix


« Vissza | Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
  2018. július 08. 13:55

Gin & Tonic

Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. . 


Ez a gyönyörűen összeállított könyv alapvető útmutató a gin szerelmeseinek, akik saját eredetüket keresik e csodálatosan összetett ital mellett. Igényesen illusztrált gin történet, a gin családokat különféle jellemzőkkel és desztillált ízekkel, valamint a gin marketingben, palackozásában és csomagolásában játszódó izgalmas, újabb fejleményeket fedezi fel és mutatja be, amely egyre inkább furcsa, művészi és egyben eredeti. Áttekintés néhány érzékeny helyről, ahol inni és felfedezni illik a gin világát. A "jég és a szelet" mellett, hogyan illesztheti össze a tökéletes gint és tonikot az új infúziók csodálatos sorából? Melyek azok az ízek és textúrák az ételekben, amelyek a legjobban kísérik ezt a különleges italt?
A virágzó "érdeklődésnek" köszönhetően ez az új kiadás tartalmaz egy szakaszt az ételpárosításról (új receptekkel!), valamint egy áttekintést a leghíresebb ginbárokról a világon. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Isabel Boons, Frédéric Du Bois
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9789401425605
Nyelv: Angol
Méretek: 13.1 x 20 x 3.5 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 432
Ár: 9 890 Ft
(9 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #31

So Good Magazine #31

Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben? 


Szerzők: Several Authors

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?). 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland