Gin & Tonic
The complete guide for the perfect mix
Frissített kiadás, amely 400 ginről és 90 tonikról tartalmaz részleteket. A Gin & tonic, a nyolcvanas évek itala divatosabb, mint valaha. Bárok, klubok, gin menük az éttermekben - a gin mindenhol megtalálható. .
Ez a gyönyörűen összeállított könyv alapvető útmutató a gin szerelmeseinek, akik saját eredetüket keresik e csodálatosan összetett ital mellett. Igényesen illusztrált gin történet, a gin családokat különféle jellemzőkkel és desztillált ízekkel, valamint a gin marketingben, palackozásában és csomagolásában játszódó izgalmas, újabb fejleményeket fedezi fel és mutatja be, amely egyre inkább furcsa, művészi és egyben eredeti. Áttekintés néhány érzékeny helyről, ahol inni és felfedezni illik a gin világát. A "jég és a szelet" mellett, hogyan illesztheti össze a tökéletes gint és tonikot az új infúziók csodálatos sorából? Melyek azok az ízek és textúrák az ételekben, amelyek a legjobban kísérik ezt a különleges italt?
A virágzó "érdeklődésnek" köszönhetően ez az új kiadás tartalmaz egy szakaszt az ételpárosításról (új receptekkel!), valamint egy áttekintést a leghíresebb ginbárokról a világon.
Termékinformációk
Szerzők: | Isabel Boons, Frédéric Du Bois |
Kiadó: | Editions Lannoo |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Sommelier, Bartender / Cocktail, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9789401425605 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 13.1 x 20 x 3.5 cm |
Súly: | 0.79 kg |
Oldalszám: | 432 |
Ár: |
9 890 Ft (9 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #31
Ez, a So Good No31 az elmúlt évek egyik legőrültebb száma? A válasz: igen. Kicsit megunva a divatot, a kiszámíthatót, a helytállót és a helyeset, eszünkbe jutott nyolc szakembertől a következőket kérdezni: Mernének-e közzétenni három "politikailag" inkorrekt alkotást, amelyek nem követik a bevett szabályokat? „huligán” desszerteket akár összetételükben, formátumukban, ízkombinációkban, vagy esztétikailag és üzenetükben?
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.