I Love New York
Ingredients and Recipes

Az Eleven Madison Park - “The Cookbook” szakácskönyv után most egy az alapanyag beszállítókról-termelőkről szóló szakácskönyvvel jelentkezik Daniel Humm és Will Guidara. A The World Best Restaurants ranglista 4-ik helyén található étterem 3 Michelin csillagos, a The NoMad Hotel étterme egy év után megkapta az első csillagát. A szerzők alapanyag koncepciója, hogy New York közelében, és vagy a régióhoz tartozó, fellelhető termelőkre, beszállítókra támaszkodnak. Ha alapanyagról van szó akkor nem importálnak, hanem a régióban megtermeltetik, kiválasztják, így biztosítva a legjobb minőséget, állandóságot, nem utolsó sorban az egyediséget.
Az igazán terjedelmesre sikerült szakácskönyv az Eleven Madison Park és a The NoMad étterem alapanyag termelőiről, beszállítóiról szól. Ehhez hasonló szakácskönyv (a kiadvány tartalmát illetően) még nem készült, így a szerzőpáros most sem bízza a véletlenre, az őrájuk jellemző minőségben szerkesztették, megtisztelve és megköszönve minden termelőnek a sokéves kiváló munkát, a jó üzleti kapcsolatot. A kiváló alapanyagokból, almából, zellerből, libamájból, csalánból, sertéshúsból, kagylóból, és vadhúsokból készült ételek rendkívül látványosak és hitelesek. A szerzők kiváló érzékkel nyúltak a témához, és olyan ételeket publikáltak, melyek kisebb odafigyeléssel akár otthon is elkészíthetőek. A szakácskönyv által egy alapos bepillantást nyerhetünk a régió évszázados mezőgazdasági kultúrájába, hagyományaiba, emellett közel 150 receptet ismerhetünk meg. Francesco Tonelli ételfotói elragadóak, életre kelti a szerzők ételkreációit.
Photo: Francesco Tonelli








Termékinformációk
Szerző: | Daniel Humm |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9781607744405 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 28 x 6 cm |
Súly: | 2.35 kg |
Oldalszám: | 512 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
Paco Torreblanca

Paco Torreblanca cukrászata, hála e nagy mester összetéveszthetetlen stílusának, időtlen viszonyítási ponttá vált a szakma nemzetközi berkein belül. Remekmű könyve is ennek bizonyítéka - eredetileg 2003-ban jelent meg, most a harmadik kiadást mutatjuk be. Nemzetközi sikere és az iránta mutatott folyamatos kereslet vezetett minket a mű újrakiadásához (Vilbo).
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.