Barion Pixel

I Love New York

Ingredients and Recipes


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2014. október 26. 17:13

I Love New York

Az Eleven Madison Park - “The Cookbook” szakácskönyv után most egy az alapanyag beszállítókról-termelőkről szóló szakácskönyvvel jelentkezik Daniel Humm és Will Guidara. A The World Best Restaurants ranglista 4-ik helyén található étterem 3 Michelin csillagos, a The NoMad Hotel étterme egy év után megkapta az első csillagát. A szerzők alapanyag koncepciója, hogy New York közelében, és vagy a régióhoz tartozó, fellelhető termelőkre, beszállítókra  támaszkodnak. Ha alapanyagról van szó akkor nem importálnak, hanem a régióban megtermeltetik, kiválasztják, így biztosítva a legjobb minőséget, állandóságot, nem utolsó sorban az egyediséget.


Az igazán terjedelmesre sikerült szakácskönyv az Eleven Madison Park és a The NoMad étterem alapanyag termelőiről, beszállítóiról szól. Ehhez hasonló szakácskönyv (a kiadvány tartalmát illetően) még nem készült, így a szerzőpáros most sem bízza a véletlenre, az őrájuk jellemző minőségben szerkesztették, megtisztelve és megköszönve minden termelőnek a sokéves kiváló munkát, a jó üzleti kapcsolatot. A kiváló alapanyagokból, almából, zellerből, libamájból, csalánból, sertéshúsból, kagylóból, és vadhúsokból készült ételek rendkívül látványosak és hitelesek. A szerzők kiváló érzékkel nyúltak a témához, és olyan ételeket publikáltak, melyek kisebb odafigyeléssel akár otthon is elkészíthetőek. A szakácskönyv által egy alapos bepillantást nyerhetünk a régió évszázados mezőgazdasági kultúrájába, hagyományaiba, emellett közel 150 receptet ismerhetünk meg. Francesco Tonelli ételfotói elragadóak, életre kelti a szerzők ételkreációit. 

Photo: Francesco Tonelli 

 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781607744405
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 28 x 6 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

obsession / English Version

obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 

Szerzők: Oriol Balaguer

obsession / English Version

obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 

Szerzők: Oriol Balaguer

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.