Barion Pixel

I Love New York

Ingredients and Recipes


« Vissza | Szerzők: Daniel Humm
  2014. október 26. 17:13

I Love New York

Az Eleven Madison Park - “The Cookbook” szakácskönyv után most egy az alapanyag beszállítókról-termelőkről szóló szakácskönyvvel jelentkezik Daniel Humm és Will Guidara. A The World Best Restaurants ranglista 4-ik helyén található étterem 3 Michelin csillagos, a The NoMad Hotel étterme egy év után megkapta az első csillagát. A szerzők alapanyag koncepciója, hogy New York közelében, és vagy a régióhoz tartozó, fellelhető termelőkre, beszállítókra  támaszkodnak. Ha alapanyagról van szó akkor nem importálnak, hanem a régióban megtermeltetik, kiválasztják, így biztosítva a legjobb minőséget, állandóságot, nem utolsó sorban az egyediséget.


Az igazán terjedelmesre sikerült szakácskönyv az Eleven Madison Park és a The NoMad étterem alapanyag termelőiről, beszállítóiról szól. Ehhez hasonló szakácskönyv (a kiadvány tartalmát illetően) még nem készült, így a szerzőpáros most sem bízza a véletlenre, az őrájuk jellemző minőségben szerkesztették, megtisztelve és megköszönve minden termelőnek a sokéves kiváló munkát, a jó üzleti kapcsolatot. A kiváló alapanyagokból, almából, zellerből, libamájból, csalánból, sertéshúsból, kagylóból, és vadhúsokból készült ételek rendkívül látványosak és hitelesek. A szerzők kiváló érzékkel nyúltak a témához, és olyan ételeket publikáltak, melyek kisebb odafigyeléssel akár otthon is elkészíthetőek. A szakácskönyv által egy alapos bepillantást nyerhetünk a régió évszázados mezőgazdasági kultúrájába, hagyományaiba, emellett közel 150 receptet ismerhetünk meg. Francesco Tonelli ételfotói elragadóak, életre kelti a szerzők ételkreációit. 

Photo: Francesco Tonelli 

 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Daniel Humm
Kiadó: Ten Speed Press
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9781607744405
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 28 x 6 cm
Súly: 2.35 kg
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mastering Bread

Mastering Bread

A Marc Vetri „kenyér program” egy évtizede kezdődött és szerepet játszott abban az amerikai mozgalomban, ami a csúcsminőségű kenyeret szándékozott visszahelyezni az ételkultúra középpontjába. 


The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

The Connaught Bar - Cocktail Recipes and Iconic Creations

„Amikor a Connaught bárra gondolok, újra és újra visszatérek a vendéglátáshoz, a módszertanhoz és a minőségi tapasztalatokhoz, amelyeket ott tapasztaltam az elmúlt évtizedben.” – Massimo Bottura


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.