Kräuter Tanja Grandits
Vierzig Kräuter und Hundertvierzig Rezepte

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.
Receptek, amelyek meglepnek, meghökkentenek, inspirálnak és mindenki által elkészíthetőek. Ezen túlmenően sok érdekes tényt mesél el a 40 ismert és újonnan felfedezett gyógynövény tulajdonságairól és felhasználásáról.
Tanja Grandits
A legendás 2 Michelin csillagos Stücki Bazel étterem konyhafőnöke. 19 pontot kapott GaultMillau étteremkalauztól, továbbá Gault Millau "Év Séfje 2014" és az "Év Séfje 2020". Konyhája az aromák, fűszerek és textúrák virtuóz kezeléséről, használatáról ismert, több szakácskönyv sikeres szerzője.
Termékinformációk
Szerző: | Tanja Grandits |
Kiadó: | atVerlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9783038008057 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 21.5 x 27 x 3.5 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
18 290 Ft (17 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Etxebarri - Bittor Arginzoniz

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.
Root, Stem, Leaf, Flower

A gyökér, a szár, a levél és a virág, egy szakácskönyv a növényekről; arról szól, hogy a mindennapi főzés során a lehető legjobban használja fel a föld bőségét.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.