Barion Pixel

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

avec Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
  2023. augusztus 18. 16:03

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Pierre Hermé az alkotás világában szeret új ízeket felfedezni, új technikákkal kísérletezni, és hagyni, hogy fantáziája vezesse az íz és az állag tökéletes egyensúlyának eléréséhez.
Egy egész művészet, amelyet tökéletesen elsajátított, és amelyről a növények hangját kölcsönözve káprázatos bemutatót tart nekünk.

Linda Vongdara kíséretében meghív minket, hogy kövessük őt a végső kényeztetés felé vezető úton, a nagy klasszikusokkal, melyeket növényi változatban, kifejezetten ehhez a könyvhöz készült receptekkel kerülnek bemutatásra.

 

PIERRE HERMÉ
Az elzászi pékek négy generációjának örököse, Pierre Hermé 14 évesen kezdte pályafutását Gaston Lenôtre-nál. Az ihletett alkotó és mindenre kíváncsi, ízt és modernitást hozott a cukrászsüteményekbe, „egyedüli útmutatóként az élvezet”.
Munkássága és merészsége a francia gasztronómia nélkülözhetetlen névévé tette. A világ négy sarkában a cukrász-csokoládékészítő bemutatja technikai tudását, tehetségét és kreativitását minden ínyence örömének szolgálatában.

LINDA VONGDARA
Linda Vongdara luxusdivat-tervezői karrierje után úgy döntött, hogy életre szóló szenvedélyét, a sütéssel folytatja. gyakorolt, kutatott, majd még közelebb akart kerülni a szívéhez közel álló témákhoz: a természethez és a növényvilághoz.
Gyakorlatát és technikáit továbbfejlesztette, hogy újra feltaláljon egy másik főzési módot, ma gasztronómiai író, de mindenekelőtt a növényi galette oktatója, főleg profikkal-profiknak.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 02.
ISBN: 9782263184154
Nyelv: Francia
Méretek: 22.9 x 28.9 x 3 cm
Súly: 1.3 kg
Oldalszám: 264
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Manu

Manu

Latin-Amerika legjobb női séfjének (2022) és az ő névadó Curitibai éttermének története, inspirációja és receptjei.


The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.