Barion Pixel

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

avec Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
  2023. augusztus 18. 16:03

La pâtisserie végétale de Pierre Hermé

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Pierre Hermé az alkotás világában szeret új ízeket felfedezni, új technikákkal kísérletezni, és hagyni, hogy fantáziája vezesse az íz és az állag tökéletes egyensúlyának eléréséhez.
Egy egész művészet, amelyet tökéletesen elsajátított, és amelyről a növények hangját kölcsönözve káprázatos bemutatót tart nekünk.

Linda Vongdara kíséretében meghív minket, hogy kövessük őt a végső kényeztetés felé vezető úton, a nagy klasszikusokkal, melyeket növényi változatban, kifejezetten ehhez a könyvhöz készült receptekkel kerülnek bemutatásra.

PIERRE HERMÉ
Az elzászi pékek négy generációjának örököse, Pierre Hermé 14 évesen kezdte pályafutását Gaston Lenôtre-nál. Az ihletett alkotó és mindenre kíváncsi, ízt és modernitást hozott a cukrászsüteményekbe, „egyedüli útmutatóként az élvezet”.
Munkássága és merészsége a francia gasztronómia nélkülözhetetlen névévé tette. A világ négy sarkában a cukrász-csokoládékészítő bemutatja technikai tudását, tehetségét és kreativitását minden ínyence örömének szolgálatában.

LINDA VONGDARA
Linda Vongdara luxusdivat-tervezői karrierje után úgy döntött, hogy életre szóló szenvedélyét, a sütéssel folytatja. gyakorolt, kutatott, majd még közelebb akart kerülni a szívéhez közel álló témákhoz: a természethez és a növényvilághoz.
Gyakorlatát és technikáit továbbfejlesztette, hogy újra feltaláljon egy másik főzési módot, ma gasztronómiai író, de mindenekelőtt a növényi galette oktatója, főleg profikkal-profiknak.

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

Megjelenés: 2023. November eleje, közepe

A folyamatosan változó devizaárfolyamok és logisztikai költségek miatt, a feltüntetett ár változhat, a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Pierre Hermé, Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 02.
ISBN: 9782263184154
Nyelv: Francia
Oldalszám: 264
Ár: 15 990 Ft
(15 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cuba

Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.


The Gluten-Free Cookbook

The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.