Mastering Pasta
The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto
A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.
Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg.
Akár otthon van, akár professzionális környezetben, megtanulhatja, hogy hogyan készíthet több mint 30 féle különböző tésztafélét, többféle, tojássárgájából készült tésztát, préselt gríztésztát, és egy sor ízes tésztát – és azt, hogy hogyan kell ezeket formába önteni megszokott, illetve egyedi módon. A fogások az egyszerűtől az újszerűig terjednek, Vetri megosztja receptjeit a töltött tésztákról, sült tésztákról és tésztaszószokról, valamint megmutatja, hogy hogyan készíthet pehelykönnyű gnocchikat és tökéletes ételt a risottoból. A Mastering Pasta a professzionalizmus minden bölcseletét kínálja, beleértve azt a módot, hogy hogyan főzze és ízesítse a tésztát, javaslatokat, hogy hogyan helyettesítse a tésztaformákat, valamint előkészületeket és tárolási javaslatokat is.
A szerzőről:
A Bergamoban, Olaszországban néhány, a régió legismertebb séfjei által tanított Marc Vetri a Vetri Ristorante, az Osteria és az Amis, valamint a hamarosan nyitó Alla Spina séfje/tulajdonosa, melyek mindegyike Philadelphiában található. A Food Wine 10 Legjobb Új Séfje között tartják számon és elnyerte a Philadelphia Inquirer legmagasabb értékelését valamint a James Beard a Közép-Atlanti óceán legjobb séfje díjat. Vetrit a Gourmet, a Buon Appétit, a Philadelphia Inquirer, valamint a New York Times is számon tartja.
www.vetrifamily.com.
Photo: Ed Anderson
Photo: Ed Anderson
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Marc Vetri |
Kiadó: | Ten Speed Press |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9781607746072 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 25 x 3 cm |
Súly: | 1.18 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
10 290 Ft (9 800 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Sourdough Mania
Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.