Barion Pixel

Nick Bril 33

The Jane Antwerp


« Vissza | Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
  2018. augusztus 17. 13:05

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


Nick Bril olyan ember, aki nem írható le néhány szóval. A The Jane (Antwerp) séfje, aki néhány év alatt a Belgiumi gasztronómia csúcsán találta magát (The Jane - 2 Michelin csillag) és DJ, egyben két gyermeknek apja.
A küldetése: új ízek, fogások és tapasztalatok szerzése, melyet Bril könnyedén, játékosan mutat be könyvében, a fine dining, a street food és a confort food területén egyaránt. Hiánypótló szakácskönyv angol nyelven.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401449731
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.1 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 192
Ár: 18 490 Ft
(17 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Bar Bibel

Bar Bibel

Minden, amit érdemes tudni az italokról és koktélokról, a világ egyik legjobb bártenderétől. Cihan Anadologlu legjobb italai és koktéljai egy összegző, tartalmas német nyelvű kiadványban!


Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury