Barion Pixel

Nick Bril 33

The Jane Antwerp


« Vissza | Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
  2018. augusztus 17. 13:05

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


Nick Bril olyan ember, aki nem írható le néhány szóval. A The Jane (Antwerp) séfje, aki néhány év alatt a Belgiumi gasztronómia csúcsán találta magát (The Jane - 2 Michelin csillag) és DJ, egyben két gyermeknek apja.
A küldetése: új ízek, fogások és tapasztalatok szerzése, melyet Bril könnyedén, játékosan mutat be könyvében, a fine dining, a street food és a confort food területén egyaránt. Hiánypótló szakácskönyv angol nyelven.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401449731
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.1 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 192
Ár: 18 490 Ft
(17 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Haute pâtisserie - 100 créations par les meilleurs chefs pâtissiers

Nouvelle édition !

Ez a különleges cukrászkönyv 100 receptet kínál a Relais Desserts egyesület legjobb cukrászaitól, köztük Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin (MOF), Laurent Duchêne (MOF), Sadaharu Aoki, Frédéric Cassel (a francia csapat edzője és  Championne du monde de Pâtisserie), Jérôme de Oliveira (Championne du monde de Pâtisserie), Vincent Guerlais, Claire Damon, Patrick Agnellet, François Payard New Yorkból és Luigi Biasetto (Championne du monde de Pâtisserie) Padovából.


Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Heimat weite Welt

Heimat weite Welt

Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.


Szerzők: Benjamin Maerz