Barion Pixel

Nick Bril 33

The Jane Antwerp


« Vissza | Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
  2018. augusztus 17. 13:05

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


Nick Bril olyan ember, aki nem írható le néhány szóval. A The Jane (Antwerp) séfje, aki néhány év alatt a Belgiumi gasztronómia csúcsán találta magát (The Jane - 2 Michelin csillag) és DJ, egyben két gyermeknek apja.
A küldetése: új ízek, fogások és tapasztalatok szerzése, melyet Bril könnyedén, játékosan mutat be könyvében, a fine dining, a street food és a confort food területén egyaránt. Hiánypótló szakácskönyv angol nyelven.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401449731
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.1 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 192
Ár: 18 490 Ft
(17 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Genussregion Südtirol

Genussregion Südtirol

Dél-tiroli receptek ínyenceknek. Tapasztalja meg Dél-Tirol kulináris sokszínűségét! Ezzel a szakácskönyvvel az ínyenc régió 11 neves séfje 55 kiváló dél-tiroli ételből álló „potpourri-t” készített, amely megdobogtatja az ínyencek szívét.


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).