Barion Pixel

Nick Bril 33

The Jane Antwerp


« Vissza | Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
  2018. augusztus 17. 13:05

Nick Bril 33

Nick Bril 33, receptekkel, gondolatokkal, projektekkel és inspiráló kirándulásokkal teli szakácskönyv. Egy egyedülálló bepillantás egy csúcsszakember, egy szenvedélyes vállalkozó lelkébe, életébe. Egy könyv, amely tükrözi Nick Bril szenvedélyét, a tökéletesség iránti elkötelezettségét. 


Nick Bril olyan ember, aki nem írható le néhány szóval. A The Jane (Antwerp) séfje, aki néhány év alatt a Belgiumi gasztronómia csúcsán találta magát (The Jane - 2 Michelin csillag) és DJ, egyben két gyermeknek apja.
A küldetése: új ízek, fogások és tapasztalatok szerzése, melyet Bril könnyedén, játékosan mutat be könyvében, a fine dining, a street food és a confort food területén egyaránt. Hiánypótló szakácskönyv angol nyelven.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Kris Vlegels, Pascale Baelden, Nick Bril
Kiadó: Editions Lannoo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9789401449731
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 27 x 2.1 cm
Súly: 0.79 kg
Oldalszám: 192
Ár: 18 490 Ft
(17 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury