Paul Bocuse The Complete Recipes
Paul Bocuse
!['Paul Bocuse The Complete Recipes Paul Bocuse The Complete Recipes](/static/content/books/cover_img/0/434.jpg?717207325110066)
Vitathatatlan alapmű és viszonyítási pont a 20. századi francia konyha teljes spektrumáról, az otthoni konyhák számára átszerkesztve, Paul Bocuse (1926-2018) mesterszakács tolmácsolásában.
Az ünnepelt séf, Paul Bocuse munkássága a legnagyobb szaktekintélynek számít a klasszikus francia konyhát illetően. Ebben az átfogó kötetben 500 egyszerű, hagyományos francia recept kerül bemutatásra. A könyv a kezdőket célozza meg, de elég terjedelmes ahhoz, hogy felkeltse a tapasztalt szakácsok figyelmét is; ezeket az ételeket könnyedén elkészíthetjük otthon is, továbbá a legfrissebb és legegyszerűbb alapanyagok használatának fontosságát emeli ki. A könyv 22 fejezetre oszlik, 14 sósra és 8 édesre, beleértve mindent a levesektől a soufflékig, terrine-eket, halakat, húst és zöldségeket egyaránt. A praktikus lexikon átlagos sütési időket sorol fel különböző húsfélékhez, átváltási táblázatokat, és szószedetet is tartalmaz a főbb francia kulináris kifejezésekre.
Termékinformációk
Szerző: | Paul Bocuse |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2012 |
ISBN: | 9782080200952 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.4 x 26.4 x 6 cm |
Súly: | 2.84 kg |
Oldalszám: | 784 |
Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition
!['Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition](/static/content/books/cover_img/0//thumb/710.jpg?077311106143761)
A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.
Southern Ground
!['Southern Ground Southern Ground](/static/content/books/cover_img/0//thumb/797.jpg?402945426122331)
Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Umami
!['Umami Umami](/static/content/books/cover_img/0//thumb/553.jpg?527004966126411)
Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.