Barion Pixel

Paul Bocuse The Complete Recipes

Paul Bocuse


« Vissza | Szerzők: Paul Bocuse
  2018. április 14. 12:45

Paul Bocuse The Complete Recipes

Vitathatatlan alapmű és viszonyítási pont a 20. századi francia konyha teljes spektrumáról, az otthoni konyhák számára átszerkesztve, Paul Bocuse (1926-2018) mesterszakács tolmácsolásában. 


Az ünnepelt séf, Paul Bocuse munkássága a legnagyobb szaktekintélynek számít a klasszikus francia konyhát illetően. Ebben az átfogó kötetben 500 egyszerű, hagyományos francia recept kerül bemutatásra. A könyv a kezdőket célozza meg, de elég terjedelmes ahhoz, hogy felkeltse a tapasztalt szakácsok figyelmét is; ezeket az ételeket könnyedén elkészíthetjük otthon is, továbbá a legfrissebb és legegyszerűbb alapanyagok használatának fontosságát emeli ki. A könyv 22 fejezetre oszlik, 14 sósra és 8 édesre, beleértve mindent a levesektől a soufflékig, terrine-eket, halakat, húst és zöldségeket egyaránt. A praktikus lexikon átlagos sütési időket sorol fel különböző húsfélékhez, átváltási táblázatokat, és szószedetet is tartalmaz a főbb francia kulináris kifejezésekre.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paul Bocuse
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9782080200952
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 26.4 x 6 cm
Súly: 2.84 kg
Oldalszám: 784
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Cooking Meat

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


Szerzők: Peter Sanagan

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

La pâtisserie de Jeffrey Cagnes

Vadonatúj cukrászkönyv Jeffrey Cagnes cukrász séftől! A közkedvelt szerző úgy képzelte el ezt a könyvet, mint egy közvetítő alkotást, egy felhívást, hogy egyszerű és hozzáférhető módon fedezze fel a cukrászatot, bemutatva az egyes receptek főbb lépéseit, a hozzájuk tartozó technikákat.


Szerzők: Jeffrey Cagnes

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.