Barion Pixel

Paul Bocuse The Complete Recipes

Paul Bocuse


« Vissza | Szerzők: Paul Bocuse
  2018. április 14. 12:45

Paul Bocuse The Complete Recipes

Vitathatatlan alapmű és viszonyítási pont a 20. századi francia konyha teljes spektrumáról, az otthoni konyhák számára átszerkesztve, Paul Bocuse (1926-2018) mesterszakács tolmácsolásában. 


Az ünnepelt séf, Paul Bocuse munkássága a legnagyobb szaktekintélynek számít a klasszikus francia konyhát illetően. Ebben az átfogó kötetben 500 egyszerű, hagyományos francia recept kerül bemutatásra. A könyv a kezdőket célozza meg, de elég terjedelmes ahhoz, hogy felkeltse a tapasztalt szakácsok figyelmét is; ezeket az ételeket könnyedén elkészíthetjük otthon is, továbbá a legfrissebb és legegyszerűbb alapanyagok használatának fontosságát emeli ki. A könyv 22 fejezetre oszlik, 14 sósra és 8 édesre, beleértve mindent a levesektől a soufflékig, terrine-eket, halakat, húst és zöldségeket egyaránt. A praktikus lexikon átlagos sütési időket sorol fel különböző húsfélékhez, átváltási táblázatokat, és szószedetet is tartalmaz a főbb francia kulináris kifejezésekre.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Paul Bocuse
Kiadó: Flammarion
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9782080200952
Nyelv: Angol
Méretek: 19.4 x 26.4 x 6 cm
Súly: 2.84 kg
Oldalszám: 784
Ár: 13 290 Ft
(12 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.