Paul Bocuse The Complete Recipes
Paul Bocuse
Vitathatatlan alapmű és viszonyítási pont a 20. századi francia konyha teljes spektrumáról, az otthoni konyhák számára átszerkesztve, Paul Bocuse (1926-2018) mesterszakács tolmácsolásában.
Az ünnepelt séf, Paul Bocuse munkássága a legnagyobb szaktekintélynek számít a klasszikus francia konyhát illetően. Ebben az átfogó kötetben 500 egyszerű, hagyományos francia recept kerül bemutatásra. A könyv a kezdőket célozza meg, de elég terjedelmes ahhoz, hogy felkeltse a tapasztalt szakácsok figyelmét is; ezeket az ételeket könnyedén elkészíthetjük otthon is, továbbá a legfrissebb és legegyszerűbb alapanyagok használatának fontosságát emeli ki. A könyv 22 fejezetre oszlik, 14 sósra és 8 édesre, beleértve mindent a levesektől a soufflékig, terrine-eket, halakat, húst és zöldségeket egyaránt. A praktikus lexikon átlagos sütési időket sorol fel különböző húsfélékhez, átváltási táblázatokat, és szószedetet is tartalmaz a főbb francia kulináris kifejezésekre.
Termékinformációk
| Szerző: | Paul Bocuse |
| Kiadó: | Flammarion |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2012 |
| ISBN: | 9782080200952 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.4 x 26.4 x 6 cm |
| Súly: | 2.84 kg |
| Oldalszám: | 784 |
| Ár: |
13 290 Ft (12 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Risotto and Beyond
Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.