Percorsi
Angol-Olasz nyelvű kiadás
Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.
Könyvében az extrém grafikai elegancia és a kortárs cukrászati technológia hangsúlyozása kerül előtérbe. Receptjei mellett Fusto filozófiája, története és szakmai útja is bemutatásra kerül. A szerző nagy figyelmet fordít a receptek leírására, az egyszerű klasszikusokra, a nagyszerű struktúrákra, amelyek 4 fejezetre tagolódnak: Éttermi tányérdesszertekre, cukrászdáknak szánt mono desszertekre, csokoládékra és fagylaltokra. Minden szakaszban Fusto széles technikai információkkal, gondolatokkal és tanácsokkal látja el az olvasót, amelyek hasznosak és biztosítják a legmegfelelőbb desszert megtervezését, elkészítését. Minden desszertnél kövesse a mise en place listát, a kóstoló hőmérsékleteket, tálalási segédletet és az alapanyag szezonalitást.
Gianluca Fusto
Kreatív és szigorú, érzékeny a kortárs fejlesztésekre. Szaktudása, nemzetközi képzései arra ösztönözték őt, hogy dolgozzon ki egyedi projekteket és koncepciókat Olaszországban és külföldön, éttermeknek, butikoknak, luxus szállodáknak. Az ő technikája egy személyes tanulmányon alapul, amely három termék, három textúra, három szerkezet, három hőmérséklet és három szín kifogástalan kombinációján alapul. 2013-ban megírta a "Percorsi" -t, első szakkönyvét, majd a "Le mie 24 ore dolci", amelyet ínyenc, amatőr közönségnek szánt, ezután érkezett a "Crostate”, amelyben klasszikus tarte-okat modern módon újraértelmezett a szakmai közönség számára. Legutóbbi könyvének, a Mono" -nak köszönhetően visszatér a szakember közönséghez, és a stílus, az egyediség, a zsenialitás, a technika és a dizájn példátlan vízióját bemutatva. Szakmai tevékenységét a Gianluca Fusto Consulting tulajdonosaként végzi. Tanácsadással, elemzéssel foglalkozik, továbbá magas szintű képzéséket tart kizárólag szakmai közönsége számára. 2018-ban tervezi a Fusto Milano Atelier megnyitását.
Photo: Carlo Baroni












Termékinformációk
| Szerző: | Gianluca Fusto |
| Kiadó: | ItalianGourmet |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9788898675784 |
| Nyelv: | Olasz-Angol |
| Méretek: | 20.3 x 30 x 3 cm |
| Súly: | 2.1 kg |
| Oldalszám: | 432 |
| Ár: |
25 990 Ft (24 752 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Barbecue Sauces
Szóval mivel lett több a Sauces legújabb kiadványa? Sokkal, kezdve a merész, teljes egészében színes design-nal, ami a New York Times bestseller könyv, a Project Smoke stílusát követi. Az új előszó bemutat minden újdonságot a barbecue és a grill világának trendjei közül, többek között a cider-sprayket, szárazpácolást és a pastrami univerzumát.
Habitat - Die neue Tiroler Küche
Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.