Barion Pixel

Percorsi

Angol-Olasz nyelvű kiadás


« Vissza | Szerzők: Gianluca Fusto
  2018. szeptember 12. 15:06

Percorsi

Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.


Könyvében az extrém grafikai elegancia és a kortárs cukrászati technológia hangsúlyozása kerül előtérbe. Receptjei mellett Fusto filozófiája, története és szakmai útja is bemutatásra kerül. A szerző nagy figyelmet fordít a receptek leírására, az egyszerű klasszikusokra, a nagyszerű struktúrákra, amelyek 4 fejezetre tagolódnak: Éttermi tányérdesszertekre, cukrászdáknak szánt mono desszertekre, csokoládékra és fagylaltokra. Minden szakaszban Fusto széles technikai információkkal, gondolatokkal és tanácsokkal látja el az olvasót, amelyek hasznosak és biztosítják a legmegfelelőbb desszert megtervezését, elkészítését. Minden desszertnél kövesse a mise en place listát, a kóstoló hőmérsékleteket, tálalási segédletet és az alapanyag szezonalitást.

 

Gianluca Fusto

Kreatív és szigorú, érzékeny a kortárs fejlesztésekre. Szaktudása, nemzetközi képzései arra ösztönözték őt, hogy dolgozzon ki egyedi projekteket és koncepciókat Olaszországban és külföldön, éttermeknek, butikoknak, luxus szállodáknak. Az ő technikája egy személyes tanulmányon alapul, amely három termék, három textúra, három szerkezet, három hőmérséklet és három szín kifogástalan kombinációján alapul. 2013-ban megírta a "Percorsi" -t, első szakkönyvét, majd a "Le mie 24 ore dolci", amelyet ínyenc, amatőr közönségnek szánt, ezután érkezett a "Crostate”, amelyben klasszikus tarte-okat modern módon újraértelmezett a szakmai közönség számára. Legutóbbi könyvének, a Mono" -nak köszönhetően visszatér a szakember közönséghez, és a stílus, az egyediség, a zsenialitás, a technika és a dizájn példátlan vízióját bemutatva. Szakmai tevékenységét a Gianluca Fusto Consulting tulajdonosaként végzi. Tanácsadással, elemzéssel foglalkozik, továbbá magas szintű képzéséket tart kizárólag szakmai közönsége számára. 2018-ban tervezi a Fusto Milano Atelier megnyitását.

Photo: Carlo Baroni


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Gianluca Fusto
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9788898675784
Nyelv: Olasz-Angol
Méretek: 20.3 x 30 x 3 cm
Súly: 2.1 kg
Oldalszám: 432
Ár: 25 990 Ft
(24 752 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Couture Chocolate

Couture Chocolate

A Couture Chocolate betekintést enged a világ egyik legnépszerűbb alapanyagának eredetébe, valamint leírja a csokoládékészítés módszerét, megtudhatjuk azt, hogy minősége miért függ a széles választékban rendelkezésre álló, felhasznált babszemektől, valamint a különbséget a hagyományos, a tej és a fehér csoki között. Feltárja, hogy a mai legnépszerűbb ízek – például a vanília és a chili – kedveltek voltak már évszázadokkal ezelőtt az úttörő azték csokoládékészítők körében is. 


Szerzők: William Curley

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

COLLECTION Entremets et Petits Gâteaux

Alig 3 évvel utolsó kiadványuk - a Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons - megjelenése után, Jean Michel Perruchon és a l’École Bellouet tanárai elénk tárják legújabb ötleteiket és alkotásaikat adagos desszertek, tortácskák, és apró piték formájában, nagyjából 60 eredeti, változatlan recepten keresztül. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Senses in Sucrose

Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között. 


Szerzők: Roberto Cortez