Barion Pixel

Pierre Hermé Chocolate

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Pierre Hermé
  2016. október 06. 12:58

Pierre Hermé Chocolate

Pierre Hermé a neves francia cukrász betekintést enged művészi mesterségébe és trükkjeibe, e csokoládénak szánt hódolaton keresztül, kiemelve a világ kedvenc alapanyagának minden egyes változatában nyújtott sokszínűségét. A Vogue magazin által a “cukrászat Picasso”-jának keresztelt Pierre Hermé cukrászmester forradalmasította a hagyományos cukrászatot. 


Kimeríthetetlenül kreatív. Az új cukrászkönyvében Hermé visszatér első szenvedélyéhez – a csokoládéhoz. A sokoldalú kakaóbab iránt érzett szerelmét újraélve, a mű olyan merész kreációiról fedi fel a leplet, amik hűen tükrözik az ünnepelt cukrászmester jellegzetes, újító stílusát, ami megváltoztatta a cukrászat birodalmát. A könyv 35 receptet tartalmaz eredeti párosításokkal mint csokoládé, banán és gyömbértorta vagy csokoládés-citromos madeleine, és gazdag, ikonikus desszerteket mint az Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron  vagy a yuzu ízesítésű Éclair Azur. Ez az egyedülálló könyv tisztelettel adózik a csokoládé tisztasága és egyszerűsége előtt annak különféle formáiban és állagaiban. A készlet erejéig dedikálva kapható, kizárólag a Cookbooks.hu partnerei, vevői számára. 

 

 

Photo: Flammarion


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Pierre Hermé
Kiadó: Flammarion
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9782080202741
Nyelv: Angol
Méretek: 27.5 x 36 x 3 cm
Súly: 2.78 kg
Oldalszám: 320
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

French Boulangerie Ferrandi

French Boulangerie Ferrandi

Komplett sütőtanfolyam a világhírű École Ferrandi Paris gasztronómiai iskolától, amelyet a Le Monde újság a "gasztronómia Harvardjának" nevezett.


China - The Cookbook

China - The Cookbook

A világ legnépszerűbb és legősibb konyhájának meghatározó szakácskönyve. A Mexico és a The Nordic Cookbook után, újabb cím következik a több millió eladott példánnyal büszkélkedő nemzeti konyhákat bemutató szakácskönyvek sorozatában, a China: The Cookbook.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland