Pierre Hermé Chocolate
Dedikált verzió / Signed Version
!['Pierre Hermé Chocolate Pierre Hermé Chocolate](/static/content/books/cover_img/0/297.jpg?935157574142932)
Pierre Hermé a neves francia cukrász betekintést enged művészi mesterségébe és trükkjeibe, e csokoládénak szánt hódolaton keresztül, kiemelve a világ kedvenc alapanyagának minden egyes változatában nyújtott sokszínűségét. A Vogue magazin által a “cukrászat Picasso”-jának keresztelt Pierre Hermé cukrászmester forradalmasította a hagyományos cukrászatot.
Kimeríthetetlenül kreatív. Az új cukrászkönyvében Hermé visszatér első szenvedélyéhez – a csokoládéhoz. A sokoldalú kakaóbab iránt érzett szerelmét újraélve, a mű olyan merész kreációiról fedi fel a leplet, amik hűen tükrözik az ünnepelt cukrászmester jellegzetes, újító stílusát, ami megváltoztatta a cukrászat birodalmát. A könyv 35 receptet tartalmaz eredeti párosításokkal mint csokoládé, banán és gyömbértorta vagy csokoládés-citromos madeleine, és gazdag, ikonikus desszerteket mint az Infiniment Chocolat Baba Cake, Infiniment Chocolat Macaron vagy a yuzu ízesítésű Éclair Azur. Ez az egyedülálló könyv tisztelettel adózik a csokoládé tisztasága és egyszerűsége előtt annak különféle formáiban és állagaiban. A készlet erejéig dedikálva kapható, kizárólag a Cookbooks.hu partnerei, vevői számára.
Photo: Flammarion
Termékinformációk
Szerző: | Pierre Hermé |
Kiadó: | Flammarion |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9782080202741 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 27.5 x 36 x 3 cm |
Súly: | 2.78 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
American Sfoglino
!['American Sfoglino American Sfoglino](/static/content/books/cover_img/0//thumb/620.jpg?729027075161491)
Az “American Sfoglino” Evan Funke, a Los Angeles-i Felix Trattoria tisztelt séfjének a világ legjobb tésztáinak átfogó útmutatója.
Langdon Hall - A Cookbook
!['Langdon Hall - A Cookbook Langdon Hall - A Cookbook](/static/content/books/cover_img/0//thumb/873.jpg?320147846197503)
Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában.
The Italian Bakery
!['The Italian Bakery The Italian Bakery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/807.jpg?154761626169961)
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.