Barion Pixel

Sawada Coffee Style


« Vissza | Szerzők: Hiroshi Sawada
  2017. november 17. 16:27

Sawada Coffee Style

A Sawada Coffee egy független kávézó Chicagoban, ami 2015-ben nyitott; a Food & Wine magazin úgy jellemzi, mint az egyik legjobb kávézót Chicago-ban, és a Paste magazin, mint A tíz legkirályabb független kávézók egyikét, a nyugati és a keleti part között. 


A tulajdonos, Hiroshi Sawada egy nemzetközi elismertségnek örvendő barista. Miután megnyerte a Latte Art World Championship-et, arra vállalkozott, hogy független kávézót nyit Tokió központjában, számos jelentős kávézólánc egységei és hagyományos japán teaházak között. Ebben a könyvben megosztja titkait arról, hogyan hozzunk létre sikeres kávézót és hogyan vonzzuk be a vásárlókat akkor is, ha körülvesz a konkurencia. A kávéházi management minden szempontját vizsgálja – a koncepció felállítását, a belsőépítészetet, gépeket, eszközöket, itallapot, módszereket és a brandinget, a személyzet képzését és a kifogástalan kiszolgálás fontosságát.

 

Az íróról

Hiroshi Sawada a Chicago-i Sawada Coffee barista-tulajdonosa. 2008-ban az első ázsiai barista világbajnok lett a Seattle-ben tartott Latte Art World Championship-en, a legmagasabb pontszámot elérve. Ezután nyitotta meg a ’STREAMER COFFEE COMPANY-t” Tokió Shibuya negyedében. 2015-ben az Egyesült államokba költözött és megnyitotta a Sawada Coffee-t Chicagoban.

Photo: Kevin J. Miyazaki

OUT of STOCK 

Photo: Kevin J. Miyazaki


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hiroshi Sawada
Kiadó: Trans World Japan Inc.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9784862561879
Nyelv: Angol
Méretek: 18.2 x 25.7 x 1.3 cm
Súly: 0.32 kg
Oldalszám: 144
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Fine Dining Grill & BBQ

Fine Dining Grill & BBQ

Ludwig Maurer húspápa és Heiko Antoniewicz avantgárd séf innovatív szakácskönyve.


Csokoládé - Ferrandi Paris

Csokoládé - Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León