Sawada Coffee Style
A Sawada Coffee egy független kávézó Chicagoban, ami 2015-ben nyitott; a Food & Wine magazin úgy jellemzi, mint az egyik legjobb kávézót Chicago-ban, és a Paste magazin, mint A tíz legkirályabb független kávézók egyikét, a nyugati és a keleti part között.
A tulajdonos, Hiroshi Sawada egy nemzetközi elismertségnek örvendő barista. Miután megnyerte a Latte Art World Championship-et, arra vállalkozott, hogy független kávézót nyit Tokió központjában, számos jelentős kávézólánc egységei és hagyományos japán teaházak között. Ebben a könyvben megosztja titkait arról, hogyan hozzunk létre sikeres kávézót és hogyan vonzzuk be a vásárlókat akkor is, ha körülvesz a konkurencia. A kávéházi management minden szempontját vizsgálja – a koncepció felállítását, a belsőépítészetet, gépeket, eszközöket, itallapot, módszereket és a brandinget, a személyzet képzését és a kifogástalan kiszolgálás fontosságát.
Az íróról
Hiroshi Sawada a Chicago-i Sawada Coffee barista-tulajdonosa. 2008-ban az első ázsiai barista világbajnok lett a Seattle-ben tartott Latte Art World Championship-en, a legmagasabb pontszámot elérve. Ezután nyitotta meg a ’STREAMER COFFEE COMPANY-t” Tokió Shibuya negyedében. 2015-ben az Egyesült államokba költözött és megnyitotta a Sawada Coffee-t Chicagoban.
Photo: Kevin J. Miyazaki
OUT of STOCK
Photo: Kevin J. Miyazaki
Termékinformációk
Szerző: | Hiroshi Sawada |
Kiadó: | Trans World Japan Inc. |
Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9784862561879 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.2 x 25.7 x 1.3 cm |
Súly: | 0.32 kg |
Oldalszám: | 144 |
Ár: |
7 890 Ft (7 514 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Signature Dishes
The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Wildness
Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.
Wildness
Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.