Barion Pixel

Sawada Coffee Style


« Vissza | Szerzők: Hiroshi Sawada
  2017. november 17. 16:27

Sawada Coffee Style

A Sawada Coffee egy független kávézó Chicagoban, ami 2015-ben nyitott; a Food & Wine magazin úgy jellemzi, mint az egyik legjobb kávézót Chicago-ban, és a Paste magazin, mint A tíz legkirályabb független kávézók egyikét, a nyugati és a keleti part között. 


A tulajdonos, Hiroshi Sawada egy nemzetközi elismertségnek örvendő barista. Miután megnyerte a Latte Art World Championship-et, arra vállalkozott, hogy független kávézót nyit Tokió központjában, számos jelentős kávézólánc egységei és hagyományos japán teaházak között. Ebben a könyvben megosztja titkait arról, hogyan hozzunk létre sikeres kávézót és hogyan vonzzuk be a vásárlókat akkor is, ha körülvesz a konkurencia. A kávéházi management minden szempontját vizsgálja – a koncepció felállítását, a belsőépítészetet, gépeket, eszközöket, itallapot, módszereket és a brandinget, a személyzet képzését és a kifogástalan kiszolgálás fontosságát.

 

Az íróról

Hiroshi Sawada a Chicago-i Sawada Coffee barista-tulajdonosa. 2008-ban az első ázsiai barista világbajnok lett a Seattle-ben tartott Latte Art World Championship-en, a legmagasabb pontszámot elérve. Ezután nyitotta meg a ’STREAMER COFFEE COMPANY-t” Tokió Shibuya negyedében. 2015-ben az Egyesült államokba költözött és megnyitotta a Sawada Coffee-t Chicagoban.

Photo: Kevin J. Miyazaki

OUT of STOCK 

Photo: Kevin J. Miyazaki


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Hiroshi Sawada
Kiadó: Trans World Japan Inc.
Kategória: Konyhatechnológia, Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9784862561879
Nyelv: Angol
Méretek: 18.2 x 25.7 x 1.3 cm
Súly: 0.32 kg
Oldalszám: 144
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Signature Dishes

Signature Dishes

The Signature Dish – Az étel, amely néhány falatban szimbolizálja alkotója kilétét. Egy étel, ami mögött keresés, jelentés, találkozás rejtőzik. - Amélie Vincent


Szerzők: Amélie Vincent

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Wildness

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


Szerzők: Jeremy Charles

Wildness

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


Szerzők: Jeremy Charles