Sebastião Salgado - The Scent of a Dream
Travels in the World of Coffee
Ebben a figyelemre méltó vizuális felmérésben a nemzetközileg elismert Sebastião Salgado fotós a fenntartható kávégazdálkodás hagyományos módszereit dokumentálja az egész világon, feltárva a történelem és a büszkeség mélyén átitatott rituálékat.
Közel egy évtizedes kutatást magába foglaló útikalauz a kávé rejtett világáról, mely kiterjed a legfontosabb kávétermesztő régióira, a főbb mezőgazdasági területekre úgy mint Kínára, Kolumbiára, Guatemalára, Etiópiára, Indiára, Brazíliára, Costa Ricára.
Photo: Sebastião Salgado
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Sebastião Salgado |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9781419719219 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.8 x 36.3 x 4.9 cm |
Súly: | 2.55 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
30 Indispensable Ice Creams
Ez a könyv nem pusztán egy kiváló szövetséges egy olyan jégkrém választék összeállításához, ami kitűnik a konkurens boltok kínálata közül. Minden receptet háttér információ kísér a termék eredetéről, technikai megjegyzésekkel a választott paraméterekről, tippekkel és trükkökkel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.