Barion Pixel

Sebastião Salgado - The Scent of a Dream

Travels in the World of Coffee


« Vissza | Szerzők: Sebastião Salgado
  2020. július 17. 16:43

Sebastião Salgado - The Scent of a Dream

Ebben a figyelemre méltó vizuális felmérésben a nemzetközileg elismert Sebastião Salgado fotós a fenntartható kávégazdálkodás hagyományos módszereit dokumentálja az egész világon, feltárva a történelem és a büszkeség mélyén átitatott rituálékat.


Közel egy évtizedes kutatást magába foglaló útikalauz a kávé rejtett világáról, mely kiterjed a legfontosabb kávétermesztő régióira, a főbb mezőgazdasági területekre úgy mint Kínára, Kolumbiára, Guatemalára, Etiópiára, Indiára, Brazíliára, Costa Ricára. 

 

Photo: Sebastião Salgado

 

 



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sebastião Salgado
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Alapanyag, Barista / Kávé / Coffee Speciality, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9781419719219
Nyelv: Angol
Méretek: 24.8 x 36.3 x 4.9 cm
Súly: 2.55 kg
Oldalszám: 320
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Des gâteaux & des saisons

Des gâteaux & des saisons

Claire Damon - cukrász séf, a Relais Desserts tagja és a párizsi Des gâteaux et du Pain cukrászda élén (David Grangerrel együtt) első könyvében bemutatja vízióját a cukrászatáról. 


Szerzők: Claire Damon

The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja. 


Peru

Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.

 

Szerzők: Gastón Acurio