Barion Pixel

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Massimo Bottura and Lara Gilmore (SIGNED EDITION)


« Vissza | Szerzők: Massimo Bottura, Lara Gilmore
  2023. november 16. 18:42

Slow Food, Fast Cars - Casa Maria Luigia – Stories and Recipes

Üdvözöljük Casa Maria Luigia, Massimo Bottura és Lara Gilmore idilli vendégházában az olasz vidéken. Lara Gilmore és Massimo Bottura – a három Michelin-csillagos Osteria Francescana étterem neves séfje – a Casa Maria Luigia-t azért tervezték, hogy megünnepeljék Olaszország Emilia-Romagna régiójának vendégszeretetét és csodálatos, „földi” konyháját. 


Egyedülálló vendégházuk nemcsak kitűnő ételekkel büszkélkedhet, hanem kortárs művészettel, egyedi dizájntárgyakkal és olasz autók és motorkerékpárok lenyűgöző gyűjteményével teli pompás belső terekkel.

A Slow Food, Fast Cars megörökíti a Casa Maria Luigia-ban való tartózkodás rendkívüli érzékszervi és kulináris élményét. A Larával és Massimóval szoros együttműködésben készült könyv 85 autentikus, hozzáférhető receptet gyűjtött össze reggelire, villásreggelire és egész napos harapnivalókra, beleértve a frittatákat és focacciákat, salátákat, süteményeket és péksüteményeket, lekvárokat és befőtteket stb. A Casa Maria Luigia-ban a múlt ütközik a kortárssal, és az otthoni szakácsok minden recepthez szezonális változatokat fedezhetnek fel, valamint információkat kapnak az ételek eredetéről és összetevőiről.

Lebilincselő fotók és személyes esszék mesélik el ennek a varázslatos vendégháznak minden eleme mögött a lenyűgöző történeteket, a hihetetlen ételektől a belsőépítészetig, autókig, bakelitgyűjteményig, kertig és vidéki tájig.
 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Massimo Bottura, Lara Gilmore
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. november 14.
ISBN: 9781838667252
Nyelv: Angol
Méretek: 20.5 x 27 x 2.5 cm
Súly: 1.15 kg
Oldalszám: 256
Ár: 18 590 Ft
(17 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Dessert Game

The Dessert Game

A Masterchef Dessert fenegyereke és az ikonikus sydney-i desszertközpont, a Koi társalapítója, Reynold Poenormo debütáló művével, a The Dessert Game-el a szakácskönyvek világába ágazott. Személyes anekdotákat sző az első generációs bevándorlóként Ausztráliában felnövekvőről, bonyolult, részletes útmutatásokkal a festői desszertalkotások tökéletesítéséhez, amelyeknek ő a szinonimája.


Tartine Bread

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash