Barion Pixel

Tartine Bread


« Vissza | Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
  2019. szeptember 07. 17:40

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


Csak egy maréknyi pék tanulta meg a tudományos kenyérkészítési technikákat, amiket Chad Robertson kifejlesztett. Számára, a kenyér az étkezés alapja, a mindennapi élet középpontja, és minden egyes vekni a pék történetét meséli el, aki azt megformázta. Chad Robertson páratlan kenyerét két évtizednyi gyakornokság folytán fejlesztette ki, amit Franciaország és az Egyesült Államok legkiválóbb pékjei mellett töltött el, mindemellett saját sütőiben is bőven kísérletezett. Az olvasókat meg fogja döbbenti, mennyire esszenciális.
Kenyérkészítés Tartine módra: Most Önön a sor, hogy saját kezűleg is elkészítse ezt a kenyeret. Tisztán érthető instrukciók és több száz, lépéseket ábrázoló képek Chad oldalára varázsolják, aki megtanítja arra, hogyan készítsen kiemelkedő és elemi kenyeret, kizárólag lisztből, vízből és sóból.

Photo: Eric Wolfinger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9780811870412
Nyelv: Angol
Méretek: 22.4 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.33 kg
Oldalszám: 310
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Flavour Thesaurus

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


Tradition in evolution

Tradition in evolution

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.


Tradition in evolution

Tradition in evolution

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash