Barion Pixel

Tartine Bread


« Vissza | Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
  2019. szeptember 07. 17:40

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


Csak egy maréknyi pék tanulta meg a tudományos kenyérkészítési technikákat, amiket Chad Robertson kifejlesztett. Számára, a kenyér az étkezés alapja, a mindennapi élet középpontja, és minden egyes vekni a pék történetét meséli el, aki azt megformázta. Chad Robertson páratlan kenyerét két évtizednyi gyakornokság folytán fejlesztette ki, amit Franciaország és az Egyesült Államok legkiválóbb pékjei mellett töltött el, mindemellett saját sütőiben is bőven kísérletezett. Az olvasókat meg fogja döbbenti, mennyire esszenciális.
Kenyérkészítés Tartine módra: Most Önön a sor, hogy saját kezűleg is elkészítse ezt a kenyeret. Tisztán érthető instrukciók és több száz, lépéseket ábrázoló képek Chad oldalára varázsolják, aki megtanítja arra, hogyan készítsen kiemelkedő és elemi kenyeret, kizárólag lisztből, vízből és sóból.

Photo: Eric Wolfinger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9780811870412
Nyelv: Angol
Méretek: 22.4 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.33 kg
Oldalszám: 310
Ár: 8 990 Ft
(8 562 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Sourdough baking a treatise

Sourdough baking a treatise

Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.