Barion Pixel

Tartine Bread


« Vissza | Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
  2019. szeptember 07. 17:40

Tartine Bread

Tartine – kenyérbiblia az otthoni kenyérkészítőknek és a hivatásos pékeknek. Chad Robertson tollából; egy olyan embertől, akit sokan a legjobb kenyérsütőnek tartanak az Egyesült Államokban, és Elizabeth Prueitt mellett társtulajdonosa a San Francisco-i Tartine Bakery-nek. Hajnali öt órakor, Chad Robertson egyenetlen, pazar Tartine veknijeit kiveszik a sütőből. A kenyér San Francisco legendás Tartine Bakery-jében egy órán belül elfogy, majdnem minden egyes nap.


Csak egy maréknyi pék tanulta meg a tudományos kenyérkészítési technikákat, amiket Chad Robertson kifejlesztett. Számára, a kenyér az étkezés alapja, a mindennapi élet középpontja, és minden egyes vekni a pék történetét meséli el, aki azt megformázta. Chad Robertson páratlan kenyerét két évtizednyi gyakornokság folytán fejlesztette ki, amit Franciaország és az Egyesült Államok legkiválóbb pékjei mellett töltött el, mindemellett saját sütőiben is bőven kísérletezett. Az olvasókat meg fogja döbbenti, mennyire esszenciális.
Kenyérkészítés Tartine módra: Most Önön a sor, hogy saját kezűleg is elkészítse ezt a kenyeret. Tisztán érthető instrukciók és több száz, lépéseket ábrázoló képek Chad oldalára varázsolják, aki megtanítja arra, hogyan készítsen kiemelkedő és elemi kenyeret, kizárólag lisztből, vízből és sóból.

Photo: Eric Wolfinger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Chad Robertson, Elizabeth Prueitt, Eric Wolfinger
Kiadó: Chronicle Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2010
ISBN: 9780811870412
Nyelv: Angol
Méretek: 22.4 x 26.1 x 3.4 cm
Súly: 1.33 kg
Oldalszám: 310
Ár: 7 990 Ft
(7 610 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

Gluten Free Baking - Thomas Teffri-Chambelland

40 édes és sós gluténmentes recepttel, a kenyérsütés ünnepével és egy innovatív párizsi pékséggel


Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


So Good Recipes 2

So Good Recipes 2

Miért olyan népszerű a So Good Recipes? Mert ez tartalmazza az összes olyan receptet, amelyeket a So Good Nr.9-16 kiadványokban publikáltak. Ez a tökéletes kiegészítése a nagyra értékelt, minőségi cukrászatot bemutató So Good magazinnak. 


Szerzők: Several Authors

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.