Barion Pixel

The Advanced Art of Baking and Pastry - Second Edition


« Vissza | Szerzők: R. Andrew Chlebana, Susan Notter, Anthony Tahlier
  2025. március 21. 15:56

The Advanced Art of Baking and Pastry - Second Edition

Alaposan átdolgozott és frissített forrás a fejlett technikákról és koncepciókról a következő szintű sütéshez és desszert összeállításhoz.


A The Advanced Art of Baking and Pastry, Second Edition – Második frissitett kiadása számos témát egyensúlyoz ki mélyebb lefedettséggel, beleértve a pékáru termékeket, a kenyereket, a péksüteményeket (Viennoiserie-t), a krémeket, a pitéket, a tarte-kat, a tortákat és a dekorációs munkákat, olyan megközelítéssel, amely a haladó pék-cukrász hallgatók és szakemberek számára is elérhető.

A szerző elméleti információkat, kipróbált recepteket és részletes, lépésről-lépésre leírt eljárásokat ad át. Ez a megközelítés növeli a tanulók önbizalmát és készségeit, és megkönnyíti a szakanyag megértését.

Az átdolgozások és frissítések révén a könyv az alapvető technikáktól egészen az összetett alkotásokig terjed, a fejlett folyamatok részekre bontása, a koncepciók megerősítése és a végeredmény érthetőségének biztosítása érdekében.

Új ebben a kiadásban:

- Több mint 100 új és frissen tesztelt recept, több mint 100 új befejezési és folyamat képpel.
- További ötletek és technikák fagylalthoz, trüffelekhez és tányérdesszertekhez oktatói kérések alapján.
- Új információk a Pék és a Vendéglátó szektorról.
- Fokozott hangsúly az új süteményekre és a tányérdesszert receptekre.

A The Advanced Art of Baking and Pastry - második bővített kiadása magasabb szintű pék és cukrász gasztronómiai kurzusokra vezeti a hallgatókat, és egyaránt értékes forrás a készségeiket csiszolni kívánó szakemberek számára.

Tartalmi index:

FOREWORD
ACKNOWLEDGMENTS
ABOUT THE COMPANION WEBSITE
1 Introduction 3
2 Bread for the Pastry Chef 21
3 Viennoiserie 65
4 Modern Pastry Techniques 95
5 Creams and Mousses 135
6 Frozen Desserts 169
7 Cake Mixing and Baking 211
8 Assembling Cakes 239
9 Tarts and Pies 297
10 Plated Desserts 345
11 Petits-Fours 397
12 Chocolates and Confections 451
13 Chocolate Work 503
14 Sugar Work 539

 

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok alapján.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: R. Andrew Chlebana, Susan Notter, Anthony Tahlier
Kiadó: John Wiley and Sons
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol / English Books, Torta Dizájn / Cake Design, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. március 21.
ISBN: 9781394254767
Nyelv: Angol
Méretek: 21.6 x 27.2 x 3 cm
Súly: 1.56 kg
Oldalszám: 592
Ár: 35 890 Ft
(34 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Ivan Ramen

Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről. 


Szerzők: Ivan Orkin

Avanguardia

Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.


Gluten-Free Baking At Home

Gluten-Free Baking At Home

Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.


Szerzők: Jeffrey Larsen

The Nordic Cookbook

The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf,  szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe. 


Szerzők: Magnus Nilsson