Barion Pixel

The Art & Science of Foodpairing

10,000 flavor matches that will transform the way you eat


« Vissza | Szerzők: Foodpairing N.V., Peter Coucquy, Bernard Lahouss, Johan Langenbick
  2020. május 04. 19:23

The Art & Science of Foodpairing

A Foodpairing (ételpárosítás) egy módszer arra, hogy azonosítsuk mely ételek működnek jól együtt, olyan úttörő tudományos kutatásokon alapulva, amik a neurogasztronómiát (annak tudománya, ahogy az agy értelmezi az ízeket) az ételek kémiai felépítéséből származó aromaprofilok elemzésével ötvözi.


Ez az izgalmas új könyv elmagyarázza, miért passzolnak olyan jól össze az ismert és szeretett ételkombinációk (eper és csokoládé, például) és ízletes párosítások teljesen új világát nyitja meg (eper és parmezán, mondjuk) ami megváltoztatja azt, ahogyan étkezünk. Tízszer annyi párosítással, mint bármilyen másik az ízekről írt könyvben és az ízek mögött rejlő tudomány magyarázatával, a Foodpairing lesz a téma szakmai viszonyítási pontja, egy azonnali klasszikus mindazok számára, akiket érdekel, hogyan együnk jól.

Eszközöket építünk a kulináris boldogsághoz – Foodpairing.com

Izgalmas ízkombinációk lehetőségének világa vár ránk odakinn, és amikor működnek, az valami hihetetlen. – Heston Blumenthal

Közreműködők

Astrid Gutsche and Gaston Acurio - Astrid y Gaston - Peru
Andoni Luiz Aduriz - Mugaritz - Spain
Heston Blumenthal - The Fat Duck - UK
Tony Conigliaro - DrinksFactory - UK
Sang Hoon Degeimbre - L'Air du Temps - Belgium
Jason Howard - #50YearsBim - UK/Caribbean
Mingoo Kang - Mingles - Korea
Jane Lopes & Ben Shewry - Attica - Australia
Virgilio Martinez - Central - Peru
Dominique Persoone - The Chocolate Line - Belgium
Karlos Ponte - Taller - Venezuela/Denmark
Joan Roca - El Celler de Can Roca - Spain
Dan Barber - Blue Hill at Stone Barns - USA
Kobus van der Merwe - Wolfgat - South Africa
Darren Purchese - Burch & Purchese Sweet Studio - Melbourne
Alex Atala - D.O.M - Brazil
María José San Román - Monastrell - Spain
Keiko Nagae - Arôme conseil en patisserie - Paris

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Foodpairing N.V., Peter Coucquy, Bernard Lahouss, Johan Langenbick
Kiadó: Mitchell Beazley Octopus
Kategória: Chef, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2020. október 01.
ISBN: 9781784722906
Nyelv: Angol
Méretek: 21.9 x 28.6 x 3 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 384
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #33.

So Good Magazine #33.

A So Good Nr. 33 - összegyűjti a legújabb innovációkat a cukrász és csokoládé szegmensben, 22 világhírű szakember közreműködésével. Fedezze fel az egyedi bonbonokat, növényi alapú alkotásokat és a legmodernebb technikákat. Szakemberek számára kötelező darab!


Szerzők: Several Authors

Bien Cuit

Bien Cuit

A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből. 


Szerzők: Zachary Golper

The Italian Pantry

The Italian Pantry

A világhírű séf, Theo Randall megosztja 10 főtt összetevőjét (paradicsom, vargánya, parmezán, citrom, leveles zöldségek, ricotta, polenta, fenyőmag, méz és zsemlemorzsa), és felfedi kedvenc főzési módjait 100 mesés recepten keresztül. 


Szerzők: Theo Randall

The Latin American Cookbook

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel.