The Brasserie Cookbook
70 Recipes to Drink and Eat À La Française

Változtasd otthonodat elegáns francia brasserie-vé Franciaország méltán elismert La Nouvelle Garde csapatának segítségével.
A hét minden napjára összeállított menütervvel – reggeli és vacsora opciókkal – sajátíthatod el a modern, mégis autentikus, rusztikus francia konyha fogásait. Olyan receptek, mint a Kolbásszal töltött briós, a Francia hagymaleves, Zöldbab Gribiche mártással, a Steak au Poivre, a Cassoulet, a Párizsi flan vagy a Clafoutis elrepítenek a La Nouvelle Garde egyik hangulatos francia brasserie-jébe.
Az alaprecept-fejezet részletes útmutatót nyújt a különféle alaplevekről, szószokról, savanyúságokról és pástétomokról, amelyek kiegészítik az ételeket, míg a „francia stílusban” történő asztalterítés bevezetője új szintre emeli az otthoni főzést és vendéglátást.
Ez a könyv tökéletes ajándék minden frankofón gasztronómia-rajongónak, de azok is könnyedén felejthetetlenné tehetik következő vacsoraestjüket, akik most ismerkednek a francia konyhaművészettel és a stílusos vendéglátás titkaival – a The Brasserie Cookbook segítségével.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | La Nouvelle Garde |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. október 28. |
ISBN: | 9781964786346 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.5 x 24.5 x 2.1 cm |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.
Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.