Barion Pixel

The Brasserie Cookbook

70 Recipes to Drink and Eat À La Française


« Vissza | Szerzők: La Nouvelle Garde | Új
  2025. július 29. 18:32

The Brasserie Cookbook

Változtasd otthonodat elegáns francia brasserie-vé Franciaország méltán elismert La Nouvelle Garde csapatának segítségével.


A hét minden napjára összeállított menütervvel – reggeli és vacsora opciókkal – sajátíthatod el a modern, mégis autentikus, rusztikus francia konyha fogásait. Olyan receptek, mint a Kolbásszal töltött briós, a Francia hagymaleves, Zöldbab Gribiche mártással, a Steak au Poivre, a Cassoulet, a Párizsi flan vagy a Clafoutis elrepítenek a La Nouvelle Garde egyik hangulatos francia brasserie-jébe.

Az alaprecept-fejezet részletes útmutatót nyújt a különféle alaplevekről, szószokról, savanyúságokról és pástétomokról, amelyek kiegészítik az ételeket, míg a „francia stílusban” történő asztalterítés bevezetője új szintre emeli az otthoni főzést és vendéglátást.

Ez a könyv tökéletes ajándék minden frankofón gasztronómia-rajongónak, de azok is könnyedén felejthetetlenné tehetik következő vacsoraestjüket, akik most ismerkednek a francia konyhaművészettel és a stílusos vendéglátás titkaival – a The Brasserie Cookbook segítségével.

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: La Nouvelle Garde
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. október 28.
ISBN: 9781964786346
Nyelv: Angol
Méretek: 19.5 x 24.5 x 2.1 cm
Oldalszám: 224
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Eataly: Contemporary Italian Cooking

Eataly: Contemporary Italian Cooking

A legjobb modern olasz receptek a világ legnagyobb és legtekintélyesebb olasz vásárcsarnokából. Olaszország legnagyobb ételipari márkájának számító Eataly-val együttműködésben készült, szemet gyönyörködtető szakácskönyv, amely 300 mérföldkőnek számító receptet tartalmaz, amik kihangsúlyozzák napjaink olasz házias konyhájának legjavát. 


Szerzők: Eataly

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


Bake It Better

Bake It Better

A Bake It Better-ben az Instagram és a TikTok sztárja, Matt Adlard megosztja a jól bevált sütési módszerét, amellyel az otthoni szakácsok a középszintről „pékmesterekké” fejlődhetnek – mindezt saját tempójukban. 


Szerzők: Matt Adlard

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León