The Brasserie Cookbook
70 Recipes to Drink and Eat À La Française
Változtasd otthonodat elegáns francia brasserie-vé Franciaország méltán elismert La Nouvelle Garde csapatának segítségével.
A hét minden napjára összeállított menütervvel – reggeli és vacsora opciókkal – sajátíthatod el a modern, mégis autentikus, rusztikus francia konyha fogásait. Olyan receptek, mint a Kolbásszal töltött briós, a Francia hagymaleves, Zöldbab Gribiche mártással, a Steak au Poivre, a Cassoulet, a Párizsi flan vagy a Clafoutis elrepítenek a La Nouvelle Garde egyik hangulatos francia brasserie-jébe.
Az alaprecept-fejezet részletes útmutatót nyújt a különféle alaplevekről, szószokról, savanyúságokról és pástétomokról, amelyek kiegészítik az ételeket, míg a „francia stílusban” történő asztalterítés bevezetője új szintre emeli az otthoni főzést és vendéglátást.
Ez a könyv tökéletes ajándék minden frankofón gasztronómia-rajongónak, de azok is könnyedén felejthetetlenné tehetik következő vacsoraestjüket, akik most ismerkednek a francia konyhaművészettel és a stílusos vendéglátás titkaival – a The Brasserie Cookbook segítségével.















Termékinformációk
| Szerző: | La Nouvelle Garde |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. október 28. |
| ISBN: | 9781964786346 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.5 x 24.5 x 2.1 cm |
| Súly: | 0.95 kg |
| Oldalszám: | 224 |
| Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Foie Gras
A gasztronómiában a Foie gras-t, vagyis a libamájat a konyha ékszerének tartják. André Bonnaure könyve a profi szakácsoknak, séfeknek és a téma iránt érdeklődőknek szól. Minden információhoz hozzájuthatunk, ami a libamájjal kapcsolatos, és egyben eloszlatja azt a sok félelmet, hiedelmet ami az alapanyaggal kapcsolatos volt.
Dessert
Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.
Sous-Vide Cuisine
A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).