The Edible Flower
The Edible Flower: A Modern Guide to Growing, Cooking and Eating Edible Flowers
Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.
Első szakácskönyvükben megtanulhatjuk az ehető virágok termesztését és főzését Jo és Erin ízletes, szezonális ihletésű receptjei alapján, amelyek a konyhakertjükben nőnek, a vadon élőket a helyi partokról és sövényekről gyűjtik.
Lakomázzon, ünnepeljen és hozza össze az embereket több mint 50 recepttel kis tányérokhoz, főételekhez, desszertekhez, sütéshez, harapnivalókhoz és italokhoz, amelyek egyszerre frissek, ízletesek és lenyűgözőek.
Néhány recept a könyvből:
Ribboned Courgette & Avocado Salad with Poppy Seeds & Calendula,
Pot Marigold Soda Bread,
Lilac Panna Cotta with Strawberries,
Rice with Lemon Verbena, Cardamom & Edible Flower Petals,
Marigold Petal Pasta,
Courgette Flower Tacos,
Carnation and Blackberry Cooler,
Slow Roast Lamb with Lavender, Lemon & Apricots,
Blackberry & Sweet Geranium Tart,
Vietnamese Summer Rolls with Violas,
Aubergine Katsu Curry with Pickled Magnolia
and many more ...







Termékinformációk
| Szerzők: | Erin Bunting, Jo Facer |
| Kiadó: | Laurence King Publishing |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 01. |
| ISBN: | 9780857829498 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 19.6 x 26 x 2.8 cm |
| Súly: | 1.08 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Tartes et gâteaux de voyage
A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.