Barion Pixel

The Edible Flower

The Edible Flower: A Modern Guide to Growing, Cooking and Eating Edible Flowers


« Vissza | Szerzők: Erin Bunting, Jo Facer
  2024. augusztus 01. 17:21

The Edible Flower

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.


Első szakácskönyvükben megtanulhatjuk az ehető virágok termesztését és főzését Jo és Erin ízletes, szezonális ihletésű receptjei alapján, amelyek a konyhakertjükben nőnek, a vadon élőket a helyi partokról és sövényekről gyűjtik.

Lakomázzon, ünnepeljen és hozza össze az embereket több mint 50 recepttel kis tányérokhoz, főételekhez, desszertekhez, sütéshez, harapnivalókhoz és italokhoz, amelyek egyszerre frissek, ízletesek és lenyűgözőek.

Néhány recept a könyvből:

Ribboned Courgette & Avocado Salad with Poppy Seeds & Calendula,
Pot Marigold Soda Bread,
Lilac Panna Cotta with Strawberries,
Rice with Lemon Verbena, Cardamom & Edible Flower Petals,
Marigold Petal Pasta,
Courgette Flower Tacos,
Carnation and Blackberry Cooler,
Slow Roast Lamb with Lavender, Lemon & Apricots,
Blackberry & Sweet Geranium Tart,
Vietnamese Summer Rolls with Violas,
Aubergine Katsu Curry with Pickled Magnolia
and many more ...

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Erin Bunting, Jo Facer
Kiadó: Laurence King Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. augusztus 01.
ISBN: 9780857829498
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 26 x 2.8 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 304
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Bean Book - 100 Recipes for Cooking with All Kinds of Beans, from the Rancho Gordo Kitchen

The Bean Book - 100 Recipes for Cooking with All Kinds of Beans, from the Rancho Gordo Kitchen

A NEW YORK TIMES BESTSELLERE • A nagyra értékelt Rancho Gordo babvállalat alapítójától származó, 50 babfajtát bemutató hiteles útmutató, amely 100 klasszikus és modern recept segítségével vezeti be az olvasót a babfőzés világába.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim