The Edible Flower
The Edible Flower: A Modern Guide to Growing, Cooking and Eating Edible Flowers

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.
Első szakácskönyvükben megtanulhatjuk az ehető virágok termesztését és főzését Jo és Erin ízletes, szezonális ihletésű receptjei alapján, amelyek a konyhakertjükben nőnek, a vadon élőket a helyi partokról és sövényekről gyűjtik.
Lakomázzon, ünnepeljen és hozza össze az embereket több mint 50 recepttel kis tányérokhoz, főételekhez, desszertekhez, sütéshez, harapnivalókhoz és italokhoz, amelyek egyszerre frissek, ízletesek és lenyűgözőek.
Néhány recept a könyvből:
Ribboned Courgette & Avocado Salad with Poppy Seeds & Calendula,
Pot Marigold Soda Bread,
Lilac Panna Cotta with Strawberries,
Rice with Lemon Verbena, Cardamom & Edible Flower Petals,
Marigold Petal Pasta,
Courgette Flower Tacos,
Carnation and Blackberry Cooler,
Slow Roast Lamb with Lavender, Lemon & Apricots,
Blackberry & Sweet Geranium Tart,
Vietnamese Summer Rolls with Violas,
Aubergine Katsu Curry with Pickled Magnolia
and many more ...
Termékinformációk
Szerzők: | Erin Bunting, Jo Facer |
Kiadó: | Laurence King Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 01. |
ISBN: | 9780857829498 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 26 x 2.8 cm |
Súly: | 1.08 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Fermentation Kitchen by Sam Cooper

A kimchitől a miso-ig, a kombuchától a gyömbéres sörig a The Fermentation Kitchen bemutatja az erjedés alkímiáját, amely egyszerű összetevőket vesz alapul és formájukban és ízükben átalakítja át őket.
The Beer Brewing Guide

Ez a könyv a végső útmutató egy kis sörfőzde működtetéséhez, szem előtt tartva a mindennapi működés magas színvonalának javítását és fenntartását. A 29 országot és több mint 10 000 sörfőzdét képviselő Európai Sörgyártó Szövetséggel együttműködve írták.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).