Barion Pixel

The Edible Flower

The Edible Flower: A Modern Guide to Growing, Cooking and Eating Edible Flowers


« Vissza | Szerzők: Erin Bunting, Jo Facer
  2024. augusztus 01. 17:21

The Edible Flower

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.


Első szakácskönyvükben megtanulhatjuk az ehető virágok termesztését és főzését Jo és Erin ízletes, szezonális ihletésű receptjei alapján, amelyek a konyhakertjükben nőnek, a vadon élőket a helyi partokról és sövényekről gyűjtik.

Lakomázzon, ünnepeljen és hozza össze az embereket több mint 50 recepttel kis tányérokhoz, főételekhez, desszertekhez, sütéshez, harapnivalókhoz és italokhoz, amelyek egyszerre frissek, ízletesek és lenyűgözőek.

Néhány recept a könyvből:

Ribboned Courgette & Avocado Salad with Poppy Seeds & Calendula,
Pot Marigold Soda Bread,
Lilac Panna Cotta with Strawberries,
Rice with Lemon Verbena, Cardamom & Edible Flower Petals,
Marigold Petal Pasta,
Courgette Flower Tacos,
Carnation and Blackberry Cooler,
Slow Roast Lamb with Lavender, Lemon & Apricots,
Blackberry & Sweet Geranium Tart,
Vietnamese Summer Rolls with Violas,
Aubergine Katsu Curry with Pickled Magnolia
and many more ...

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Erin Bunting, Jo Facer
Kiadó: Laurence King Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. augusztus 01.
ISBN: 9780857829498
Nyelv: Angol
Méretek: 19.6 x 26 x 2.8 cm
Súly: 1.08 kg
Oldalszám: 304
Ár: 12 990 Ft
(12 371 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

AURA & ANIMA

AURA & ANIMA

A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.

 


Nature's Table

Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.


Szerzők: Emmanuel Renaut

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon