The Edible Flower
The Edible Flower: A Modern Guide to Growing, Cooking and Eating Edible Flowers
Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.
Első szakácskönyvükben megtanulhatjuk az ehető virágok termesztését és főzését Jo és Erin ízletes, szezonális ihletésű receptjei alapján, amelyek a konyhakertjükben nőnek, a vadon élőket a helyi partokról és sövényekről gyűjtik.
Lakomázzon, ünnepeljen és hozza össze az embereket több mint 50 recepttel kis tányérokhoz, főételekhez, desszertekhez, sütéshez, harapnivalókhoz és italokhoz, amelyek egyszerre frissek, ízletesek és lenyűgözőek.
Néhány recept a könyvből:
Ribboned Courgette & Avocado Salad with Poppy Seeds & Calendula,
Pot Marigold Soda Bread,
Lilac Panna Cotta with Strawberries,
Rice with Lemon Verbena, Cardamom & Edible Flower Petals,
Marigold Petal Pasta,
Courgette Flower Tacos,
Carnation and Blackberry Cooler,
Slow Roast Lamb with Lavender, Lemon & Apricots,
Blackberry & Sweet Geranium Tart,
Vietnamese Summer Rolls with Violas,
Aubergine Katsu Curry with Pickled Magnolia
and many more ...
Termékinformációk
Szerzők: | Erin Bunting, Jo Facer |
Kiadó: | Laurence King Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. augusztus 01. |
ISBN: | 9780857829498 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.6 x 26 x 2.8 cm |
Súly: | 1.08 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
12 990 Ft (12 371 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Curious Bartender Volume 2
Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.
The Rye Baker
Az igazi rozskenyér, amely az észak- és kelet európai étkezési kultúra középpontjában áll sokkal több, mint egy bolti szelíd kenyér.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.