The Science of Chocolate
3rd Edition
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
A könyvet eredetileg az iskolás gyermekeket a tudomány tanulmányozására ösztönző beszélgetésein alapították, a könyvet ma széles körben használják az iparban és az egyetemeken egyaránt.
Ennek a nemzetközi bestsellernek a harmadik kiadása teljes mértékben felülvizsgált és frissült. A szerző beépítette az érzékszervi értékelési módszereket, megtervezte és módosította a csokoládé aromáját, hogy megfeleljen a terméknek, valamint néhány ismert cukrászati termék történetét és gyártását. A zsírtartalom, a kalória és a cukor csökkentésére is kiterjed, ideértve a szabadalmak felülvizsgálatát is ezen a területen.
Ezenkívül frissítette azt a részt, amelyben a „csokoládé miért lehet jó az Ön számára” és tartalmaz néhány újabb kutatási eredményt is.
Ez a könyv vonzóvá válik mindazok számára, akiket lenyűgöz a csokoládé, akik élelmiszer-tudományt tanulnak és / vagy az édességiparban dolgoznak.
Termékinformációk
Szerző: | Stephen T Beckett |
Kiadó: | Royal Society of Chemistry |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781788012355 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.2 x 22.8 x 1.5 cm |
Súly: | 0.45 kg |
Oldalszám: | 284 |
Ár: |
11 990 Ft (11 419 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.
The Korean Cookbook
350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve
Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.