The Science of Chocolate

3rd Edition


« Vissza | Szerzők: Stephen T Beckett
  2020. augusztus 01. 17:48

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


A könyvet eredetileg az iskolás gyermekeket a tudomány tanulmányozására ösztönző beszélgetésein alapították, a könyvet ma széles körben használják az iparban és az egyetemeken egyaránt.
Ennek a nemzetközi bestsellernek a harmadik kiadása teljes mértékben felülvizsgált és frissült. A szerző beépítette az érzékszervi értékelési módszereket, megtervezte és módosította a csokoládé aromáját, hogy megfeleljen a terméknek, valamint néhány ismert cukrászati termék történetét és gyártását. A zsírtartalom, a kalória és a cukor csökkentésére is kiterjed, ideértve a szabadalmak felülvizsgálatát is ezen a területen.
Ezenkívül frissítette azt a részt, amelyben a „csokoládé miért lehet jó az Ön számára” és tartalmaz néhány újabb kutatási eredményt is.

Ez a könyv vonzóvá válik mindazok számára, akiket lenyűgöz a csokoládé, akik élelmiszer-tudományt tanulnak és / vagy az édességiparban dolgoznak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerző: Stephen T Beckett
Kiadó: Royal Society of Chemistry
Kategória: Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781788012355
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 22.8 x 1.5 cm
Súly: 0.45 kg
Oldalszám: 284
Ár: 11 990 Ft