Barion Pixel

The Science of Chocolate

3rd Edition


« Vissza | Szerzők: Stephen T Beckett
  2020. augusztus 01. 17:48

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


A könyvet eredetileg az iskolás gyermekeket a tudomány tanulmányozására ösztönző beszélgetésein alapították, a könyvet ma széles körben használják az iparban és az egyetemeken egyaránt.
Ennek a nemzetközi bestsellernek a harmadik kiadása teljes mértékben felülvizsgált és frissült. A szerző beépítette az érzékszervi értékelési módszereket, megtervezte és módosította a csokoládé aromáját, hogy megfeleljen a terméknek, valamint néhány ismert cukrászati termék történetét és gyártását. A zsírtartalom, a kalória és a cukor csökkentésére is kiterjed, ideértve a szabadalmak felülvizsgálatát is ezen a területen.
Ezenkívül frissítette azt a részt, amelyben a „csokoládé miért lehet jó az Ön számára” és tartalmaz néhány újabb kutatási eredményt is.

Ez a könyv vonzóvá válik mindazok számára, akiket lenyűgöz a csokoládé, akik élelmiszer-tudományt tanulnak és / vagy az édességiparban dolgoznak.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Stephen T Beckett
Kiadó: Royal Society of Chemistry
Kategória: Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9781788012355
Nyelv: Angol
Méretek: 15.2 x 22.8 x 1.5 cm
Súly: 0.45 kg
Oldalszám: 284
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

Az előző bestseller kézikönyvével, a "Tradizione in Evoluzione - Art and Science in Pastry Shops" kiadvánnyal Leonardo di Carlo egy innovatív tudományos és kreatív megközelítést rajzolt ki, ami megkérdőjelezi és ésszerűsíti a műhelyek gondolkodási és működési módszereit.


The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.