The Science of Chocolate
3rd Edition

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
A könyvet eredetileg az iskolás gyermekeket a tudomány tanulmányozására ösztönző beszélgetésein alapították, a könyvet ma széles körben használják az iparban és az egyetemeken egyaránt.
Ennek a nemzetközi bestsellernek a harmadik kiadása teljes mértékben felülvizsgált és frissült. A szerző beépítette az érzékszervi értékelési módszereket, megtervezte és módosította a csokoládé aromáját, hogy megfeleljen a terméknek, valamint néhány ismert cukrászati termék történetét és gyártását. A zsírtartalom, a kalória és a cukor csökkentésére is kiterjed, ideértve a szabadalmak felülvizsgálatát is ezen a területen.
Ezenkívül frissítette azt a részt, amelyben a „csokoládé miért lehet jó az Ön számára” és tartalmaz néhány újabb kutatási eredményt is.
Ez a könyv vonzóvá válik mindazok számára, akiket lenyűgöz a csokoládé, akik élelmiszer-tudományt tanulnak és / vagy az édességiparban dolgoznak.
Termékinformációk
Szerző: | Stephen T Beckett |
Kiadó: | Royal Society of Chemistry |
Kategória: | Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Csokoládé / Chocolate |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781788012355 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 15.2 x 22.8 x 1.5 cm |
Súly: | 0.45 kg |
Oldalszám: | 284 |
Ár: |
13 890 Ft (13 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze.
Risotto and Beyond

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.
Rogan - A comprehensive cookbook with simple and tasty recipes

Simon Rogan séf elismert és tisztelt a gasztronómia világának minden sarkán, híres művészi érzékéről, innovációiról, állandó tökéletességre törekvéséről és tehetségéről, látásmódjáról és különböző éttermeinek tiszta karakteréről.