Tra l'onirico e il reale
Fabrizio Fiorani
Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.
Alapanyagok, esztétika, intuíció, kreatív módszerek, emlékek, ötletek és tisztelgés: 60 recept mesél Fabrizio Fiorani világáról olaszul és angolul 448 oldalon keresztül.
Photo: Chiriotti Editori
Termékinformációk
Szerző: | Fabrizio Fiorani |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9788896027370 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Méretek: | 25 x 29 x 4 cm |
Súly: | 2.6 kg |
Oldalszám: | 448 |
Ár: |
28 190 Ft (26 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Bachour Gastro
Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Bachour Gastro
Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.