Tra l'onirico e il reale
Fabrizio Fiorani
 
    
   Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.
Alapanyagok, esztétika, intuíció, kreatív módszerek, emlékek, ötletek és tisztelgés: 60 recept mesél Fabrizio Fiorani világáról olaszul és angolul 448 oldalon keresztül.
Photo: Chiriotti Editori
	
	
	
	
	
Termékinformációk
| Szerző: | Fabrizio Fiorani | 
| Kiadó: | Chiriotti Editori | 
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tányérdesszert / Plated Dessert, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books | 
| Kiadás éve: | 2018 | 
| ISBN: | 9788896027370 | 
| Nyelv: | Olasz-Angol | 
| Méretek: | 25 x 29 x 4 cm | 
| Súly: | 2.6 kg | 
| Oldalszám: | 448 | 
| Ár: | 28 190 Ft (26 848 + ÁFA) | 
| Státusz: | Előrendelhető | 
Keresés
The Levantine Vegetarian - Recipes from the Middle East
 
          Lendületes vegetáriánus otthoni receptek a Közel-Kelet esszenciáját megragadva, a The Lebanese Kitchen – The Cookbook című bestseller szakácskönyv díjnyertes szerzőjétől.
Cooking on Fire
 
          A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
Aponiente - Ángel León
 
          A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
JAN - Laboratory of love
 
          Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
