Tradition in evolution
The Art and Science in Pastry
Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.
Több, mint 800 oldalnyi technikai tudás: nem csupán számtalan recept és technikai információ, de annak a módja is, hogyan építsük ki munkafolyamatainkat és kísérleteinket gondolatokból, tesztekből és érzelmekből kiindulva.
Minden alapvető téma górcső alá kerül, a kelt tésztáktól a tortákig, a petit fourtól a pralinéig, a csokoládétól a pâte à bombe-ig, a gelatotól a glazúrokig, a szuflétól a nugátig, a lekvártól a ropogósokig, a kandírozástól az olajban sült termékekig, az alternatív cukrászattól a sós süteményekig.
A cukrászművészet egyedi és teljes megközelítésben, annak minden csodálatos nüanszával.
A szerző másik professzionális kiadványa:
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
Termékinformációk
Szerző: | Leonardo di Carlo |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788896027219 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
Súly: | 2.79 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
51 990 Ft (49 514 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Rice Book
A Rice Book azonnal klasszikussá vált, amikor harminc évvel ezelőtt megjelent, és a mai napig a döntő könyv a témában.
Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
Max's World of Sandwiches - A Guide to Amazing Sandwiches
A tökéletes útmutatót keresed a szendvicsekhez? Ne keressen tovább! A zsemlétől, wrapon és kebabtól a hotdogig, hamburgerig és bao-ig a Max’s World of Sandwiches a szendvicsek minden formáját ünnepli.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.