Tradition in evolution
The Art and Science in Pastry

Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nemcsak számtalan recept és szakmai információ, hanem eszközök is ahhoz, hogy mindenki kialakíthassa saját munkamódszerét és fejlődését az alapfogalmak, kísérletek és érzelmek segítségével.
Minden alapvető téma feldolgozásra kerül:
- a leveles tésztától a felvertekig
- a képviselőfánktól a kekszekig
- az alapkrémektől a habcsókig
- a kelt tésztától a tortákig
- a petits fours-tól a pralinéig
- a csokoládétól a pâte à bombe-ig
- a fagylalttól a glazekig
- a szuflétól a nugátig
- a lekvártól a grillázsig
- a kandírozástól a fánkokig
- az alternatív cukrászati termékektől a sós pékárukig…
Egyedülálló és teljes körű megközelítés a cukrászművészethez annak minden csodálatos árnyalatában.
A szerző másik professzionális kiadványa:
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
Termékinformációk
Szerző: | Leonardo di Carlo |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788896027219 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
Súly: | 3 kg |
Oldalszám: | 832 |
Ár: |
55 990 Ft (53 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Gluten-Free Flavor Flours

Monumentális könyvében, a szeretett desszertkirálynő, Alice Medrich a lisztekre irányítja figyelmét, pontos technikáit és kifogástalan ízlését – a búzaliszt alternatívái között megtalálhatjuk a rizslisztet, zablisztet, kukoricalisztet, ciroklisztet, a teff-et és sok mást.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.