Tradition in evolution
The Art and Science in Pastry
Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nemcsak számtalan recept és szakmai információ, hanem eszközök is ahhoz, hogy mindenki kialakíthassa saját munkamódszerét és fejlődését az alapfogalmak, kísérletek és érzelmek segítségével.
Minden alapvető téma feldolgozásra kerül:
- a leveles tésztától a felvertekig
- a képviselőfánktól a kekszekig
- az alapkrémektől a habcsókig
- a kelt tésztától a tortákig
- a petits fours-tól a pralinéig
- a csokoládétól a pâte à bombe-ig
- a fagylalttól a glazekig
- a szuflétól a nugátig
- a lekvártól a grillázsig
- a kandírozástól a fánkokig
- az alternatív cukrászati termékektől a sós pékárukig…
Egyedülálló és teljes körű megközelítés a cukrászművészethez annak minden csodálatos árnyalatában.
A szerző másik professzionális kiadványa:
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo











Termékinformációk
| Szerző: | Leonardo di Carlo |
| Kiadó: | Chiriotti Editori |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2014 |
| ISBN: | 9788896027219 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
| Súly: | 3 kg |
| Oldalszám: | 832 |
| Ár: |
55 990 Ft (53 324 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
LEON Big Salads
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.
Seasoning - How to cook and celebrate the seasons
Egy zseniális és gyönyörű könyv, amelyet mindenkinek birtokolnia kell, aki szeret főzni." – STANLEY TUCCI
Hozd be konyhádba az évszakok ritmusát ezzel az időtlen főzési útmutatóval és az alapanyagok ünneplésével egész évben.
Ikarus invites the world's best chefs VOL8
Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.