Tradition in evolution
The Art and Science in Pastry

Leonardo Di Carlo a „Tradition in Evolution – művészet és tudomány a cukrászatban” című, nagy sikerű kézikönyvében egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutat be, amely megkérdőjelezi és racionalizálja a laboratóriumi munkafolyamatok és gondolkodásmód hagyományos kereteit.
Ezzel a terjedelmes kötettel egy új korszakot nyit a cukrászat világában, fókuszba helyezve azt a nemes alapanyagot, a lisztet, hogy újabb fejlődési irányt rajzoljon meg, bizonyítva: mindenen lehet javítani.
A kelt tésztás reggeli péksüteményektől kezdve a különféle leveles tésztákon, tortákon, nagy kelt tésztás termékeken, képviselőfánkokon és kekszeken át az édes és sós fánkokig, kenyerekig, focacciákig és sós snackekig – minden egyes receptből egy vagy több változat születik, amely „forradalmasítja” az eredetit, gazdagítva a kortárs cukrászat kultúráját. Az üzenet egyértelmű: ha alaposan ismerjük az alapanyagokat, minden lehetséges!
Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nem csupán számtalan recept és technikai információ, hanem annak módszertana is, hogyan építsük fel munkafolyamatainkat és kísérleteinket gondolatokból, tesztekből és érzelmekből kiindulva.
Minden alapvető téma górcső alá kerül: a kelt tésztáktól a tortákig, a petit four-tól a pralinéig, a csokoládétól a pâte à bombe-ig, a gelatótól a glazúrokig, a szuflétól a nugátig, a lekvártól a ropogós textúrákig, a kandírozástól az olajban sült termékekig, az alternatív cukrászattól a sós süteményekig.
A cukrászművészet egyedülálló és teljes körű megközelítésben, annak minden csodálatos nüanszával.
A szerző másik professzionális kiadványa:
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
Termékinformációk
Szerző: | Leonardo di Carlo |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788896027219 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
Súly: | 3 kg |
Oldalszám: | 832 |
Ár: |
55 990 Ft (53 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.
Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).