Barion Pixel

Tradition in evolution

The Art and Science in Pastry


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. május 21. 10:33

Tradition in evolution

Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nemcsak számtalan recept és szakmai információ, hanem eszközök is ahhoz, hogy mindenki kialakíthassa saját munkamódszerét és fejlődését az alapfogalmak, kísérletek és érzelmek segítségével.


 

 

 

 

 

 

 

Minden alapvető téma feldolgozásra kerül:

  • a leveles tésztától a felvertekig
  • a képviselőfánktól a kekszekig
  • az alapkrémektől a habcsókig
  • a kelt tésztától a tortákig
  • a petits fours-tól a pralinéig
  • a csokoládétól a pâte à bombe-ig
  • a fagylalttól a glazekig
  • a szuflétól a nugátig
  • a lekvártól a grillázsig
  • a kandírozástól a fánkokig
  • az alternatív cukrászati termékektől a sós pékárukig…

Egyedülálló és teljes körű megközelítés a cukrászművészethez annak minden csodálatos árnyalatában.


A szerző másik professzionális kiadványa:

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9788896027219
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 832
Ár: 55 990 Ft
(53 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


Living Bread

Living Bread

A Bread Alone úttörőjének új könyve, aki forradalmasította az amerikai kézműves kenyérsütést.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim