Tradition in evolution
The Art and Science in Pastry

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.
Több, mint 800 oldalnyi technikai tudás: nem csupán számtalan recept és technikai információ, de annak a módja is, hogyan építsük ki munkafolyamatainkat és kísérleteinket gondolatokból, tesztekből és érzelmekből kiindulva.
Minden alapvető téma górcső alá kerül, a kelt tésztáktól a tortákig, a petit fourtól a pralinéig, a csokoládétól a pâte à bombe-ig, a gelatotól a glazúrokig, a szuflétól a nugátig, a lekvártól a ropogósokig, a kandírozástól az olajban sült termékekig, az alternatív cukrászattól a sós süteményekig.
A cukrászművészet egyedi és teljes megközelítésben, annak minden csodálatos nüanszával.
A szerző másik professzionális kiadványa:
Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry
Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo
Termékinformációk
Szerző: | Leonardo di Carlo |
Kiadó: | Chiriotti Editori |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2014 |
ISBN: | 9788896027219 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 28.5 x 4.3 cm |
Súly: | 2.79 kg |
Oldalszám: | 800 |
Ár: |
55 990 Ft (53 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.