Barion Pixel

Tradition in evolution

The Art and Science in Pastry


« Vissza | Szerzők: Leonardo di Carlo
  2020. május 21. 10:33

Tradition in evolution

Leonardo Di Carlo a „Tradition in Evolution – művészet és tudomány a cukrászatban” című, nagy sikerű kézikönyvében egy innovatív, tudományos és kreatív megközelítést mutat be, amely megkérdőjelezi és racionalizálja a laboratóriumi munkafolyamatok és gondolkodásmód hagyományos kereteit.


Ezzel a terjedelmes kötettel egy új korszakot nyit a cukrászat világában, fókuszba helyezve azt a nemes alapanyagot, a lisztet, hogy újabb fejlődési irányt rajzoljon meg, bizonyítva: mindenen lehet javítani.

A kelt tésztás reggeli péksüteményektől kezdve a különféle leveles tésztákon, tortákon, nagy kelt tésztás termékeken, képviselőfánkokon és kekszeken át az édes és sós fánkokig, kenyerekig, focacciákig és sós snackekig – minden egyes receptből egy vagy több változat születik, amely „forradalmasítja” az eredetit, gazdagítva a kortárs cukrászat kultúráját. Az üzenet egyértelmű: ha alaposan ismerjük az alapanyagokat, minden lehetséges!

Több mint 800 oldalnyi technikai tudás: nem csupán számtalan recept és technikai információ, hanem annak módszertana is, hogyan építsük fel munkafolyamatainkat és kísérleteinket gondolatokból, tesztekből és érzelmekből kiindulva.

Minden alapvető téma górcső alá kerül: a kelt tésztáktól a tortákig, a petit four-tól a pralinéig, a csokoládétól a pâte à bombe-ig, a gelatótól a glazúrokig, a szuflétól a nugátig, a lekvártól a ropogós textúrákig, a kandírozástól az olajban sült termékekig, az alternatív cukrászattól a sós süteményekig.

A cukrászművészet egyedülálló és teljes körű megközelítésben, annak minden csodálatos nüanszával.

 


A szerző másik professzionális kiadványa:

Evoluzione in Rivoluzione – Revolution in Pastry

 

Photo: Chiriotti / Leonardo di Carlo

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Leonardo di Carlo
Kiadó: Chiriotti Editori
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2014
ISBN: 9788896027219
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 28.5 x 4.3 cm
Súly: 3 kg
Oldalszám: 832
Ár: 55 990 Ft
(53 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.


Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Ma petite boulangerie japonaise - Sando, hokkaido, cheesecake

Japán szendvicskenyér, briós, sando, sajttorta, sajt tarte, cream puff …. Fedezzen fel 80 japán kenyér, péksütemény és édesség receptet.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).