Vietnamese Vegetarian
Simple Vegetarian Recipes From a Vietnamese Home Kitchen
!['Vietnamese Vegetarian Vietnamese Vegetarian](/static/content/books/cover_img/0/977.jpg?717309686138682)
Olyan gyorsételektől, mint például az édesburgonyás tészta sült édesköménnyel, édeskáposzta és grillezett zöldséges Banh Mi, az olyan lakomákhoz illő ételekig, mint a gombás-tofus pho és a rizspapíros pizza, valamint az olyan édességekig, mint a szivárványos desszert, a lótusz és édesburgonyás rizspuding bármilyen alkalomra.
Tippek és trükkök a receptek adaptálásához az alternatív összetevők használatához, ez a könyv minden bizonnyal mindenki kedvence lesz a vegetáriánus vietnami ételekről.
Uyen Luu ételfotós és szakácskönyv-író. Képzőművészeti film és videó szakon tanult a Central St Martins-ban. Uyen kelet-londoni stúdiójában egy vietnami vacsoraklubnak ad otthont, ahol édesanyjától tanult ételeket főz és vietnami konyhát oktat.
Termékinformációk
Szerző: | Uyen Luu |
Kiadó: | Hardie Grant Books |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. június 01. |
ISBN: | 9781784885519 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 24.8 x 2.8 cm |
Súly: | 0.98 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
10 790 Ft (10 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Seeking The South
!['Seeking The South Seeking The South](/static/content/books/cover_img/0//thumb/646.jpg?272860475127261)
Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.
The Vegetarian Silver Spoon
!['The Vegetarian Silver Spoon The Vegetarian Silver Spoon](/static/content/books/cover_img/0//thumb/673.jpg?187297885170771)
Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.
Biotope - Pastorale
!['Biotope - Pastorale Biotope - Pastorale](/static/content/books/cover_img/0//thumb/582.jpg?681757526192631)
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.