Burger Unser
Das Standardwerk für wahre Liebhaber
Nem ez az első, és minden bizonnyal nem az utolsó könyv, amit a Burgerről írtak -, de talán ez az egyik legjobb!
Mindent megtudhatunk amit tudni érdemes, feltárja az összes tippet és trükköt a saját gyártású Isteni Burgerekről.
Egyre több vendéglátóegység, vagy éppen étteremlánc készít hamburgert, némelyik kifejezetten erről válik ismertté, szerethetővé. Ugyanakkor a minőség iránti igény is jelentősen növekszik, egyszóval a jó Burger nem “feltétlenül” azonos a gyorséttermi láncoknál kapható választékkal…. A Burger Unser felállít egy igényes, követhető, kulináris mércét. Az elméleti rész háttér információkat és recepteket biztosít, fő téma a hús kiválasztása-keverékek, ropogós köretek, és több mint 50 féle szósz és a tökéletes házi zsemlék fajtáit is megismerhetjük. A második részben, pedig nemcsak pazar Beef Burger, hanem vegán és édes alkotások receptjeivel lehetünk gazdagabbak. A szakácskönyv tartalma mellé gazdag, ígényes képi illusztráció is társul!
A kiadvány tartalma:
70 kiváló Burger recept, köretek, mártások.
Végezetül ismertetésre kerülnek Németország, Ausztria és Svájc legjobb burger készítő műhelyei is.







Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerzők: | Hubertus Tzschirner, Nicolas Lecloux, Dr. Thomas Vilgis, Nils Jorra, Daniel Esswein |
| Kiadó: | Callwey |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9783766722010 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 26.4 x 28.7 x 2.7 cm |
| Súly: | 1.92 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Le Grand Livre de la Mer
80 recepten és részletes, lépésről lépésre alkalmazott technikákon keresztül kivételes feltárást biztosítanak a tenger gyümölcsei – halak, rákfélék, puhatestűek, kagylók, hínárok, és más tengeri növények – sokféle lehetőségéhez.
Eleven Madison Park
Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.
Chocolate Ferrandi Paris
Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.