Burger Unser
Das Standardwerk für wahre Liebhaber

Nem ez az első, és minden bizonnyal nem az utolsó könyv, amit a Burgerről írtak -, de talán ez az egyik legjobb!
Mindent megtudhatunk amit tudni érdemes, feltárja az összes tippet és trükköt a saját gyártású Isteni Burgerekről.
Egyre több vendéglátóegység, vagy éppen étteremlánc készít hamburgert, némelyik kifejezetten erről válik ismertté, szerethetővé. Ugyanakkor a minőség iránti igény is jelentősen növekszik, egyszóval a jó Burger nem “feltétlenül” azonos a gyorséttermi láncoknál kapható választékkal…. A Burger Unser felállít egy igényes, követhető, kulináris mércét. Az elméleti rész háttér információkat és recepteket biztosít, fő téma a hús kiválasztása-keverékek, ropogós köretek, és több mint 50 féle szósz és a tökéletes házi zsemlék fajtáit is megismerhetjük. A második részben, pedig nemcsak pazar Beef Burger, hanem vegán és édes alkotások receptjeivel lehetünk gazdagabbak. A szakácskönyv tartalma mellé gazdag, ígényes képi illusztráció is társul!
A kiadvány tartalma:
70 kiváló Burger recept, köretek, mártások.
Végezetül ismertetésre kerülnek Németország, Ausztria és Svájc legjobb burger készítő műhelyei is.
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerzők: | Hubertus Tzschirner, Nicolas Lecloux, Dr. Thomas Vilgis, Nils Jorra, Daniel Esswein |
Kiadó: | Callwey |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9783766722010 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 26.4 x 28.7 x 2.7 cm |
Súly: | 1.92 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
CDMX - The Food of Mexico City

A CDMX Rosa Cienfuegos - Comida Mexicana című szakácskönyvének folytatása. A könyv Mexikóváros ételeit ünnepli, azokat az ételeket, amelyeket Rosa evett, és amelyeket most két sydneyben lévő éttermében, a Tamaleriában és az Icatatében készít újra.
CDMX - The Food of Mexico City

A CDMX Rosa Cienfuegos - Comida Mexicana című szakácskönyvének folytatása. A könyv Mexikóváros ételeit ünnepli, azokat az ételeket, amelyeket Rosa evett, és amelyeket most két sydneyben lévő éttermében, a Tamaleriában és az Icatatében készít újra.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Australian Fish and Seafood Cookbook

Meghatározó útmutató halak és tengergyümölcsei hibátlan elkészítéséhez. Ezt a mérföldkőnek számító könyvet Ausztrália legnagyobb tiszteletnek örvendő szakértelmei adták ki. Minden lehetséges ismeretet egybegyűjtöttek több mint 60 féle hal és tenger gyümölcseinek megfelelő kiválasztásáról, előkészítéséről és elkészítéséről, szem előtt tartva a kifogás módját, fenntarthatóságot, ízjellegeket és főzési alapelveket.