Barion Pixel

Le Grand Livre du Snacking

Sandwichs, Friture, Traiteur



Le Grand Livre du Snacking

Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).


A közel 80 receptet tartalmazó Le Grand Livre du Snacking az aktuális trendek, a világ minden tájáról származó receptek és nagyszerű kulináris klasszikusok ihlette, hogy eredeti, esztétikus és ínyenc alkotásokat készítsen.
A sonkától a vajig, a Quiche Lorraine-ig, homár tekercsen, a fish & chipsen, a falafeleken vagy a sonkás leveles tésztán keresztül, négy szakácsunk egyesíti tudását, és, hogy változatos és ízletes választékot tegyen közzé.

Photo: Mathieu Cellard
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Arnaud Nicolas, Christian Segui, Thomas Marie, Patrick Ogheard, Matthieu Cellard
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450792
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 280
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mono

Mono

A Mono abból a vágyból született, hogy innovatív jelentést adjon az egységes piac szegmensének, az évek során rendeződő kortárs szabályokról, az igényekről és sajnos a “nem a gondolkodásról”. 


Szerzők: Gianluca Fusto

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.