Barion Pixel

Le Grand Livre du Snacking

Sandwichs, Friture, TraiteurLe Grand Livre du Snacking

Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).


A közel 80 receptet tartalmazó Le Grand Livre du Snacking az aktuális trendek, a világ minden tájáról származó receptek és nagyszerű kulináris klasszikusok ihlette, hogy eredeti, esztétikus és ínyenc alkotásokat készítsen.
A sonkától a vajig, a Quiche Lorraine-ig, homár tekercsen, a fish & chipsen, a falafeleken vagy a sonkás leveles tésztán keresztül, négy szakácsunk egyesíti tudását, és, hogy változatos és ízletes választékot tegyen közzé.

Photo: Mathieu Cellard
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Arnaud Nicolas, Christian Segui, Thomas Marie, Patrick Ogheard, Matthieu Cellard
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450792
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 280
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tradition in evolution

Tradition in evolution

Három év kutatás, elemzés, tesztelés, vita, betekintés és összehasonlítás a cél elérése érdekében ez mind a Tradition in Evolution. Rugalmas és ideális eszköz a mai szakemberek számára.


The Coffee Dictionary

The Coffee Dictionary

A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is. 


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).