Barion Pixel

Le Grand Livre du Snacking

Sandwichs, Friture, TraiteurLe Grand Livre du Snacking

Három MOF szakember (Meilleurs Ouvriers de France) és egy volt séf, aki az Ecole Hôtelière de Lausanne tanára lett, összefogtak, hogy a péksütemények és hentesáruk legjavát kínálják egy könyvben, amely a szendvicseknek, de a sült- vagy csemegetermékeknek is szól, anélkül, hogy elfelejtené az alapokat (kenyereket, pástétomokat, szószokat, fűszereket).


A közel 80 receptet tartalmazó Le Grand Livre du Snacking az aktuális trendek, a világ minden tájáról származó receptek és nagyszerű kulináris klasszikusok ihlette, hogy eredeti, esztétikus és ínyenc alkotásokat készítsen.
A sonkától a vajig, a Quiche Lorraine-ig, homár tekercsen, a fish & chipsen, a falafeleken vagy a sonkás leveles tésztán keresztül, négy szakácsunk egyesíti tudását, és, hogy változatos és ízletes választékot tegyen közzé.

Photo: Mathieu Cellard
 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Arnaud Nicolas, Christian Segui, Thomas Marie, Patrick Ogheard, Matthieu Cellard
Kiadó: Ducasse Editions
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Tankönyvek / Oktatás / Education, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 22.
ISBN: 9782379450792
Nyelv: Francia
Méretek: 22.3 x 29 x 3 cm
Súly: 1.52 kg
Oldalszám: 280
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Fish for Dinner

Fish for Dinner

Vadonatúj kollekció az Egyesült Királyság leghíresebb „halas” szakácsától, aki elmagyarázza, milyen halat és hogyan kell főzni, valamint ízletes és inspiráló módszereket kínál a szezonális és fenntartható halak elkészítésre. 


Szerzők: Nathan Outlaw

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

Fruits and Nuts - Ferrandi Paris

A FERRANDI Paris, a francia konyhaművészeti iskola - amelyet a Le Monde újság „A Gasztronómia Harvardjának” nevezett - bemutatja legújabb kötetét. Ez a kötet egy teljes tanfolyamot kínál a FERRANDI Párizs világhírű gasztronómiai iskolájának a gyümölcsökkel való főzéséről. 


Szerzők: École Ferrandi

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Next

Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.