Barion Pixel

Pasticceria Gelata

Angol-Olasz nyelvű kiadás


« Vissza | Szerzők: Roberto Rinaldini
  2018. szeptember 12. 17:06

Pasticceria Gelata

Rinaldini könyvében a fagyos, fagypont alatti desszertek világát mutatja be. A “Pasticceria gelata” Rinaldini javaslatai fagyos desszertek készítésére, kezelésére egész évben. „Lelkem osztozik egy cukrász és egy fagylaltkészítő között”.


A fagylaltot rendkívüli terméknek tartom, és ilyenkor mindig eltérek a szokásostól, kerülöm a szabványosítást, mindig arra törekszem, amit megérdemel, bemutatom klasszikus olasz stílusban. Rinaldini kijelenti, hogy a jégkrém az egyik szenvedélye, amelyet tiszteletben kell tart, újra feltalál és újragondol.

Ez a kötet itt kezdődik, fagylaltból cukrászkészítmény, semifreddo sok változatban, mely egy rendkívüli desszert, sajnálatos módon eltűnőfélben van, pedig a kultúránk része, másrészt eklektikus, továbbá sokoldalúságának köszönhetően növelheti a forgalmat az év bizonyos időszakaiban, amikor a cukrászdák és a fagylaltozok különböző okok miatt kisebb forgalmat könyvelhetnek el. A kötet nem hagyja figyelmen kívül a technikai és kémiai szempontokat sem, mielőtt taglalná a recepteket. Górcső alá veszi az alap százalékokat, a zsírok egyensúlyát (amely nem haladhatja meg a 20% -ot) és a cukrokat (amelyek stabilizálniuk kell 23% és 30% között). A termék végső minőségének javítása érdekében elengedhetetlen, hogy a termelési környezet hőmérséklete megfelelő legyen,

18 ° C és 20 ° C között és a tojás hőmérséklete 14 ° C, mielőtt a hideg tejszínhabbal 4 ° C-on kevernénk. De a kémiai és technológia ismeretek mellett kreativitásra is szükség van, Rinaldini mindhárom kritérium birtokában van. Az 50 receptet bemutató cukrászkönyv a parfé snackek-től, a mono desszerteken, a praliné-ken, fagyasztott koktélokon keresztül, egészen a macaronok-ig széles skálán bemutatja emblematikus receptjeit.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roberto Rinaldini
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788898675593
Nyelv: Olasz-Angol
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 256
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


The Ultimate Burger

The Ultimate Burger

Érje el a „Burger” nagyságot, felújított klasszikusokkal, regionális kedvencekkel, házikészítésű kiegészítőkkel (a húskeverékektől a bucikig), és kézműves burger alkotásokkal, a tökéletes sültkrumplival, köretekkel és jeges italokkal.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Mexico The Cookbook

Mexico The Cookbook

A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.