Barion Pixel

Pasticceria Gelata

Angol-Olasz nyelvű kiadás


« Vissza | Szerzők: Roberto Rinaldini
  2018. szeptember 12. 17:06

Pasticceria Gelata

Rinaldini könyvében a fagyos, fagypont alatti desszertek világát mutatja be. A “Pasticceria gelata” Rinaldini javaslatai fagyos desszertek készítésére, kezelésére egész évben. „Lelkem osztozik egy cukrász és egy fagylaltkészítő között”.


A fagylaltot rendkívüli terméknek tartom, és ilyenkor mindig eltérek a szokásostól, kerülöm a szabványosítást, mindig arra törekszem, amit megérdemel, bemutatom klasszikus olasz stílusban. Rinaldini kijelenti, hogy a jégkrém az egyik szenvedélye, amelyet tiszteletben kell tart, újra feltalál és újragondol.

Ez a kötet itt kezdődik, fagylaltból cukrászkészítmény, semifreddo sok változatban, mely egy rendkívüli desszert, sajnálatos módon eltűnőfélben van, pedig a kultúránk része, másrészt eklektikus, továbbá sokoldalúságának köszönhetően növelheti a forgalmat az év bizonyos időszakaiban, amikor a cukrászdák és a fagylaltozok különböző okok miatt kisebb forgalmat könyvelhetnek el. A kötet nem hagyja figyelmen kívül a technikai és kémiai szempontokat sem, mielőtt taglalná a recepteket. Górcső alá veszi az alap százalékokat, a zsírok egyensúlyát (amely nem haladhatja meg a 20% -ot) és a cukrokat (amelyek stabilizálniuk kell 23% és 30% között). A termék végső minőségének javítása érdekében elengedhetetlen, hogy a termelési környezet hőmérséklete megfelelő legyen,

18 ° C és 20 ° C között és a tojás hőmérséklete 14 ° C, mielőtt a hideg tejszínhabbal 4 ° C-on kevernénk. De a kémiai és technológia ismeretek mellett kreativitásra is szükség van, Rinaldini mindhárom kritérium birtokában van. Az 50 receptet bemutató cukrászkönyv a parfé snackek-től, a mono desszerteken, a praliné-ken, fagyasztott koktélokon keresztül, egészen a macaronok-ig széles skálán bemutatja emblematikus receptjeit.


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Roberto Rinaldini
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788898675593
Nyelv: Olasz-Angol
Súly: 1.6 kg
Oldalszám: 256
Ár: 22 990 Ft
(21 895 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Mastering Stocks and Broths

Mastering Stocks and Broths

Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva. 


Szerzők: Rachael Mamane

Japanese Pickled Vegetables

Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.

 


Szerzők: Machiko Tateno

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland