Pasticceria Gelata
Angol-Olasz nyelvű kiadás
Rinaldini könyvében a fagyos, fagypont alatti desszertek világát mutatja be. A “Pasticceria gelata” Rinaldini javaslatai fagyos desszertek készítésére, kezelésére egész évben. „Lelkem osztozik egy cukrász és egy fagylaltkészítő között”.
A fagylaltot rendkívüli terméknek tartom, és ilyenkor mindig eltérek a szokásostól, kerülöm a szabványosítást, mindig arra törekszem, amit megérdemel, bemutatom klasszikus olasz stílusban. Rinaldini kijelenti, hogy a jégkrém az egyik szenvedélye, amelyet tiszteletben kell tart, újra feltalál és újragondol.
Ez a kötet itt kezdődik, fagylaltból cukrászkészítmény, semifreddo sok változatban, mely egy rendkívüli desszert, sajnálatos módon eltűnőfélben van, pedig a kultúránk része, másrészt eklektikus, továbbá sokoldalúságának köszönhetően növelheti a forgalmat az év bizonyos időszakaiban, amikor a cukrászdák és a fagylaltozok különböző okok miatt kisebb forgalmat könyvelhetnek el. A kötet nem hagyja figyelmen kívül a technikai és kémiai szempontokat sem, mielőtt taglalná a recepteket. Górcső alá veszi az alap százalékokat, a zsírok egyensúlyát (amely nem haladhatja meg a 20% -ot) és a cukrokat (amelyek stabilizálniuk kell 23% és 30% között). A termék végső minőségének javítása érdekében elengedhetetlen, hogy a termelési környezet hőmérséklete megfelelő legyen,
18 ° C és 20 ° C között és a tojás hőmérséklete 14 ° C, mielőtt a hideg tejszínhabbal 4 ° C-on kevernénk. De a kémiai és technológia ismeretek mellett kreativitásra is szükség van, Rinaldini mindhárom kritérium birtokában van. Az 50 receptet bemutató cukrászkönyv a parfé snackek-től, a mono desszerteken, a praliné-ken, fagyasztott koktélokon keresztül, egészen a macaronok-ig széles skálán bemutatja emblematikus receptjeit.
Termékinformációk
Szerző: | Roberto Rinaldini |
Kiadó: | ItalianGourmet |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol-Olasz / English-Italian Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9788898675593 |
Nyelv: | Olasz-Angol |
Súly: | 1.6 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
22 990 Ft (21 895 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mastering Stocks and Broths
Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.