Rustique - Les desserts de maison - Yann Couvreur
by Yann Couvreur

Yann Couvreur egy kóstolásra hív minket, finoman megalkotott, rusztikus desszertek és sütemények világába, amelyek gyerekkorát idézik.
Az autentikus és időtlen cukrászat útját választja, klasszikus édességeket idézve, melyek az elmúlt idők ízeit és valódi gasztronómiai emlékeket hordoznak.
60 recept, amelyet évszakok és hangulataink szerint élvezhetünk, hogy újra felfedezzük az ősz rizspudingjának rejtett édességét, egy felfújt desszert finomságát tél közepén, egy epertorta krémességét tavasszal, vagy egy barackos pite olvadó állagát nyáron.
Yann, a párizsi cukrászat egyik felívelő csillaga, szakmai képzését a versailles-i Trianon Palace-ban kezdte, majd cukrászfőnökként dolgozott olyan luxusszállodákban, mint az Eden Rock Saint-Barthélemy, a Le Burgundy és a Prince de Galles. Első cukrászdáját 2016 májusában nyitotta meg Párizsban, a Canal Saint-Martin közelében, majd 2017 júniusában egy újabbat a Marais negyedben. Azóta már több üzletet is nyitott a francia főváros különböző pontjain. Emellett nemzetközileg is terjeszkedett: jelen van Miamiban, Dubaiban, Szöulban, Rijádban és Dohában.
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. október 30. |
ISBN: | 9782263188176 |
Nyelv: | Francia |
Oldalszám: | 216 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét
The Lebanese Kitchen

A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Pasta Masterclass

A Pasta Man visszatért, és ezúttal NAGYOBBAN és JOBBAN. A Pasta Masterclassban Mateo Zielonka elárulja, hogyan készítheti el Ön is szemet gyönyörködtető, finom alkotásait.