Barion Pixel

Törtchen

Kunstvolle Konditorei im Kleinformat



Törtchen

Kicsi, finom és praktikus - nem csoda, hogy a mono desszertek annyira népszerűek. A klasszikus tortáktól, a kis művészi tortákig való fejlődést a szerzők mesteri módon vázolják, szemléltetik. Itt és most, ebben a cukrászkönyvben mindenki egy adott témának szenteli tudását. 


A kortárs beltartalmat és a 60 kreációt a következő szakemberek biztosítják:

Bernd Siefert – Naprakész klasszikusok
Norman Hunziker - Aroma és textúra
Bettina Schliephake Burchardt - Torta dizájn (klasszikus)
Matthias Ludwigs – Gyümölcsös és Friss
Felix Vogel - 100% Csokoládé 

Photo: Matthaes Verlag

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bernd Siefert, Norman Hunziker, Bettina Schliephake – Burchardt, Matthias Ludwigs, Felix Vogel
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783875151343
Nyelv: Német
Méretek: 22.2 x 28.2 x 2.5 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 240
Ár: 28 190 Ft
(26 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Újra készleten
My Korea - Traditional Flavors, Modern Recipes

Hooni Kim olyan séf, aki jung sunggal – szívvel és odaadással – főz. A My Korea a koreai gasztronómiai örökségét öleli fel. Az egyszerű, csípős szószba mártott rizstortáktól egészen a 12 órán át főzött koreai ramenig (ramyeon), Hooni a világszínvonalú francia és japán konyhákban szerzett tapasztalatait felhasználva finomhangolja a klasszikus koreai konyha technikáit, amelyek gyakran házi konyhákból erednek.


Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash