Törtchen
Kunstvolle Konditorei im Kleinformat
Kicsi, finom és praktikus - nem csoda, hogy a mono desszertek annyira népszerűek. A klasszikus tortáktól, a kis művészi tortákig való fejlődést a szerzők mesteri módon vázolják, szemléltetik. Itt és most, ebben a cukrászkönyvben mindenki egy adott témának szenteli tudását.
A kortárs beltartalmat és a 60 kreációt a következő szakemberek biztosítják:
Bernd Siefert – Naprakész klasszikusok
Norman Hunziker - Aroma és textúra
Bettina Schliephake Burchardt - Torta dizájn (klasszikus)
Matthias Ludwigs – Gyümölcsös és Friss
Felix Vogel - 100% Csokoládé
Photo: Matthaes Verlag
Termékinformációk
Szerzők: | Bernd Siefert, Norman Hunziker, Bettina Schliephake – Burchardt, Matthias Ludwigs, Felix Vogel |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9783875151343 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22.2 x 28.2 x 2.5 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
28 190 Ft (26 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mastering Stocks and Broths
Az alaplevek és levesek a jó konyha alapkövei, a használatukról szóló információ azonban mégis a szakácskönyvek bevezetőibe és függelékeibe vannak száműzve. Eddig nem létezett az alaplevekről írt átfogó kulináris kalauz, mint olyan, az itt-ott megjelent töredékeket leszámítva.
The Irish Cookbook
A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Japanese Pickled Vegetables
Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.