Törtchen
Kunstvolle Konditorei im Kleinformat

Kicsi, finom és praktikus - nem csoda, hogy a mono desszertek annyira népszerűek. A klasszikus tortáktól, a kis művészi tortákig való fejlődést a szerzők mesteri módon vázolják, szemléltetik. Itt és most, ebben a cukrászkönyvben mindenki egy adott témának szenteli tudását.
A kortárs beltartalmat és a 60 kreációt a következő szakemberek biztosítják:
Bernd Siefert – Naprakész klasszikusok
Norman Hunziker - Aroma és textúra
Bettina Schliephake Burchardt - Torta dizájn (klasszikus)
Matthias Ludwigs – Gyümölcsös és Friss
Felix Vogel - 100% Csokoládé
Photo: Matthaes Verlag
Termékinformációk
Szerzők: | Bernd Siefert, Norman Hunziker, Bettina Schliephake – Burchardt, Matthias Ludwigs, Felix Vogel |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9783875151343 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22.2 x 28.2 x 2.5 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
28 190 Ft (26 848 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.
Meehan's Bartender Manual

A Meehan’s Bartender Manual az elismert mixer, Jim Meehan óriás opusza – az első könyv, ami elmagyarázza a modern bárok hogyanjait és miértjeit. Ez az úttörő mű Meehan kalandos szakmai múltjának krónikája gyakorlati, felvilágosító fejezetekkel, amik egyesítik a történelmet a bennfentes szaktudással.
Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.
Kräuter Tanja Grandits

Tanja Grandits, az aromakonyha mestere 140 új receptet mutat be könyvében, amelyben kinyilvánítja az ízgazdagságát és a fűszernövények színes és sokszínű világának minden árnyalatát.