Barion Pixel

Könyvek, kiadványok

The Hand & Flowers Cookbook

The Hand & Flowers Cookbook

Tom Kerridge 2 Michelin-csillagos pubjának régóta várt szakácskönyve.


Szerzők: Tom Kerridge

monk

monk

Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől

SIGNED EDITION 


Szerzők: Yoshihiro Imai

Tanja Vegetarisch

Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.


Szerzők: Tanja Grandits

Drift - Volume 10 - Manhattan

Drift - Volume 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.


Cukortartó

Cukortartó

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.


Gyártó: ERROR N' MORE

Cappuccinos csésze 5 db

Cappuccinos csésze 5 db

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.


Gyártó: ERROR N' MORE

Cappuccinos csésze

Cappuccinos csésze

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.


Gyártó: ERROR N' MORE

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.


Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.


Szerzők: Daniel Burns

All About Croissant

All About Croissant

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését. 


The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

Flavour Thesaurus

Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával? 


Pure Freude

Pure Freude

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit? 


Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.


Tejkiöntő

Tejkiöntő

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.


Gyártó: ERROR N' MORE

Cappuccinos csésze 3 db

Cappuccinos csésze 3 db

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.


Gyártó: ERROR N' MORE

Bachour Gastro

Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.


Szerzők: Antonio Bachour

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.


Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.


Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.