Könyvek, kiadványok
monk

Hangulatos és személyes séf monográfia és óda a fatüzelésű főzéshez - Japán izgalmas, feltörekvő séfjétől
SIGNED EDITION
Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.
Drift - Volume 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.
Cukortartó

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.
Cappuccinos csésze 5 db

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.
Cappuccinos csésze

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.
Ikarus invites the world's best chefs VOL7

Az Ikarus étterem vendégszakácsai kivételes konyhaművészetüket mutatják be, legyen szó fúziós, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyháról. Martin Klein ügyvezető séf a nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja; kulináris turnéja például Görögország, Franciaország és Brazília felé vezet.
Gin - How to Drink it - 125 gins, 4 ways

Mivel minden eddiginél több ginmárka áll rendelkezésre, tudnia kell, hogy miként választhatja ki és hozhatja ki a legtöbbet a vásárolt márkákból, megértve azok ízét, hogy a lehető legfinomabb módon fogyassza őket.
All About Croissant

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.
Flavour Thesaurus

Gondolkozott már azon, hogy miért működik az egyik íz a másikkal? Vagy hiányzott az ihlet, hogy mit kezdjünk egy köteg céklával?
Pure Freude

Hogyan gondolkodik egy csúcsszakács az egyszerű ételek elkészítésekor? Hogyan használja a különféle ízeket, hogy egyszerre könnyebbé és kifinomultabbá tegye az ételeit?
Ferrandi - A konyhaművészet nagykönyve

Még egy receptkönyv, amiből már így is sok van? Nem így gondoljuk, és nem is szerettük volna, hogy így legyen. Recepteket természetesen tartalmaz ez a könyv is, szám szerint 143-at, de ennél többet szándékoztunk nyújtani a szenvedélyes szakácsoknak, legyenek felvilágosult amatőrök vagy szakmai gyakorlatuk előtt álló fiatalok.
Tejkiöntő

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.
Cappuccinos csésze 3 db

Egyedi magastüzű kerámiatermékek a kávé szerelmeseinek. A COOKBOOKS.HU és ERROR N MORE együttműködésének köszönhetően bemutatjuk a KÁVÉZÁS szerelmeseinek tervezett egyedi kerámiákat, kizárólag a Cookbooks.hu forgalmazásában.
Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Sourdough Panettone and Viennoiserie

Egy átfogó értekezés az édes kovászos tésztákról, amelyeket természetes kovásszal erjesztettek. A szakkönyv három fő részre oszlik: elmélet, gyakorlat és receptek.
Kaiseki - The Exquisite Cuisine of Kyoto's Kikunoi Restaurant

Ugyanúgy, ahogy maga a kaiseki is a szem és az ízlelőbimbók ünnepe, Murata séf Kaiseki című könyve egyszerre szakácskönyv és művészi alkotás.
Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.